Χωρίς τον Λεβαντόφσκι κόντρα στη Βαλένθια

 

Ο Τσάβι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Πολωνού στράικερ στο επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στις “νυχτερίδες” στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της La Liga.

Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε τις προπονήσεις και την προετοιμασία της ενόψει της αναμέτρησης της 24ης αγωνιστικής της La Liga, κόντρα στη Βαλένθια, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να μην είναι διαθέσιμος.

Ο Πολωνός επιθετικός ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον μηριαίο του αριστερού ποδιού που αποκόμισε στο παιχνίδι κόντρα στην Αλμερία και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της ομάδας. Ο Ντεμπελέ είναι και αυτός εκτός, ακολουθώντας πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Αντιμέτωπος με το πρόβλημα των απουσιών των επιθετικών, ο προπονητής των “μπλαουγκράνα” ζήτησε για άλλη μια φορά την παρουσία των νεαρών Άνχελ Αλαρκόν και Εστάνις Πεδρόλα.

Από την πλευρά του, ο Κρίστενσεν προπονήθηκε κανονικά αφού είχε κάποια ενόχληση στον αριστερό του αστράγαλο που τον εμπόδισε να παίξει στο Κλάσικο κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο Γκάβι συμμετείχε και αυτός στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, αλλά ο Ανδαλουσιανός μέσος δεν θα μπορέσει να παίξει εναντίον της Βαλένθια αφού είδε την πέμπτη κίτρινη κάρτα κόντρα στην Αλμερία και θα εκτίσει ποινή ενός αγώνα.//

ΠΗΓΗ

Check Also

Σκόνταψαν στην Ατλάντα οι Σέλτικς | Κόλλησαν στο Σαν Αντόνιο οι Σανς

  Οι 22 από τις 30 ομάδες του “μαγικού κόσμου” πάτησαν παρκέ τα ξημερώματα της …

Hide picture