Στάικος: «Θα έχουμε πρόβλημα αν δεν αλλάξουμε εικόνα»

 

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε με το… αριστερό τα πλέι άουτ και ο τεχνικός των Ηπειρωτών δήλωσε πως αν η ομάδα του δεν αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο θα… μπλέξει.

Σε ένα ματς για γερά νεύρα, η Λαμία επικράτησε εντός έδρας με 2:0 του ΠΑΣ, βγήκε από την ζώνη του υποβιβασμού και παράλληλα έβαλε σε… μπελάδες τους Γιαννιώτες. Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, ο Θανάσης Στάικος τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο για να μην μπει σε περιπέτειες υποβιβασμού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα:

Για το αν κρίθηκαν όλα στο πρώτο ημίχρονο: «Έτσι ακριβώς είναι. Η Λαμία ήταν περισσότερο αποφασιστική στο πρώτο ημίχρονο που προηγήθηκε με 2:0 και δυσκόλεψε τις προσπάθειες μας. Δεν είχαμε καλή εικόνα και ορθόδοξο τρόπο για να επανέλθουμε. Εφόσον έμειναν με δέκα παίκτες προσπαθήσαμε, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μία ομάδα που έχει μάθει να παλεύει και αυτό θα κάνει σε όλα τα ματς».

Για τη συνέχεια: «Θα δουλέψουμε δύο εβδομάδες σκληρά και θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα και να μείνουμε στη Superleague».

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να κινδυνέψει ο ΠΑΣ: «Αν δεν επανέλθουμε σε καλύτερη εικόνα για να διεκδικήσουμε νίκες μπορεί να έχουμε πρόβλημα».//

ΠΗΓΗ

Check Also

Σκόνταψαν στην Ατλάντα οι Σέλτικς | Κόλλησαν στο Σαν Αντόνιο οι Σανς

  Οι 22 από τις 30 ομάδες του “μαγικού κόσμου” πάτησαν παρκέ τα ξημερώματα της …

Hide picture