Π. Καλαϊτζάκης: «Τα “παράθυρα” μας δίνουν την ευκαιρία να παίξουμε στην Εθνική»

 

Ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού μίλησε μετά το τέλος των “παραθύρων” των Εθνικών ομάδων και σχολίασε την εμπειρία που βίωσε, τη μεγάλη νίκη επί της Σερβίας και… όχι μόνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δε θεωρώ ότι χρειαζόμαστε άλλο κίνητρο. Είμαστε κάποια παιδιά που παίζουμε μαζί από πέρσι κι έχουμε χτίσει κάτι. Ημασταν έτοιμοι και σίγουροι ότι μπορούσαμε να νικήσουμε τη Σερβία.

Αν δεν υπήρχαν τα Παραθυρα μπορεί να μην είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Θεωρώ ότι μας έκανε καλό.

Δε νομίζω ότι πέραν από εμάς τους ίδιους και τους προπονητές, μας πίστευε κανείς βλέποντας το ρόστερ της Σερβίας και το δικό μας. Επαιξαν με παίκτες όπως ο ΜΙλουτίνοφ, ο Γιάραμαζ, ο Γιόβιτς που έχουν πάρει μέρος σε μεγάλες διοργανώσεις. Ο κόσμος μάς βοήθησε πάρα πολύ, εμείς πιστέψαμε στους εαυτούς μας, παίξαμε όλοι μαζί, και πιστεύω ότι αποδείξαμε στον κόσμο, αλλά και στους εαυτούς μας ότι αυτή η χώρα έχει μέλλον, έχει παιδιά και θα έχει παιδιά. Μένει να υπάρχει πλάνο και να ξέρουμε πως θα βοηθήσουμε τους παίκτες, ώστε και οι παίκτες να βοηθήσουν κι αυτοί όσο μπορούν.

Ως Ελληνες έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν ότι παίζουμε με καρδιά και την ψυχή μας. Εχουμε ικανότητα και θέληση.

Τον τελευταίο ενάμιση μήνα είχα έναν τραυματισμό στη μέση που με ταλαιπωρεί ακόμα και τώρα. Εμεινα αρκετά πίσω. Θέλω τόσο πολύ να μπω και να βοηθήσω. Και την ομάδα μου, τον Παναθηναϊκό. Ομως, το γεγονός ότι βρέθηκα με την Εθνική μπροστά σε τόσο κόσμο, τόσα παιδιά και φορούσα τη φανέλα με το Εθνόσημο, ήταν κάτι απίστευτο και μου έδωσε κίνητρο. Μπήκα από το πρώτο λεπτό με τη σκέψη να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο την ομάδα μου.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πολύ μακριά. Το όνειρο όμως, όχι μόνο το δικό μου, αλλά όλων των παιδιών που βρισκόμαστε εδώ είναι ότι κάποια στιγμή μπορεί να παίξουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν είναι κάτι που σκέφτομαι όμως, αυτή τη στιγμή. Εχουμε δρόμο μπροστά μας».//

ΠΗΓΗ

Check Also

Σκόνταψαν στην Ατλάντα οι Σέλτικς | Κόλλησαν στο Σαν Αντόνιο οι Σανς

  Οι 22 από τις 30 ομάδες του “μαγικού κόσμου” πάτησαν παρκέ τα ξημερώματα της …

Hide picture