Κατέθεσε η 14χρονη για τους βιασμούς – Βρέθηκαν βίντεο στο κινητό συλληφθέντα

Κατάθεση, παρουσία παιδοψυχολόγου, έδωσε η 14χρονη που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και φιλοξενείται σε δομή ανηλίκων στη Νέα Σμύρνη. Η ανήλικη κατέθεσε στη δομή του υπουργείου Δικαιοσύνης “Σπίτι του Παιδιού” στο Παλαιό Φάληρο, μετά από εντολή της ανακρίτριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι γνωρίστηκε με έναν 30χρονο μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και στη συνέχεια ξεκίνησαν να συναντώνται. Παραδέχθηκε τη συνάντηση στο ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο και ευελπιστούν οι Αρχές ότι θα μπορέσουν τις επόμενες μέρες να αποσπάσουν περισσότερα στοιχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο κορίτσι έπεσε θύμα του “Ταχίρ”, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί. Παράλληλα, συνελήφθησαν και δύο Έλληνες 24 και 25 ετών, ενώ αναζητείται ακόμα ένα άτομο, ο “Ρουσλάν” που φέρεται να βίασε την ανήλικη, το βράδυ της περασμένης Κυριακής 19 Μαρτίου, σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου, με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους να βιντεοσκοπούν. Οι τρεις συλληφθέντες θα βρεθούν ενώπιον της 31ης ανακρίτριας στις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 24/3.

Στο κινητό του 24χρονου βρέθηκαν επτά βίντεο με την 14χρονη είτε σε προκλητικές πόζες, είτε σε πράξεις ερωτικού περιεχομένου με το τέταρτο άτομο που διαφεύγει της σύλληψης. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια βρίσκονται τα κινητά και των τριών συλληφθέντων για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση. Μέσω της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου, αλλά και των social media, οι αστυνομικοί αναμένεται να αντλήσουν πολύτιμα στοιχεία που θα “φωτίσουν” τις σκοτεινές πλευρές της υπόθεσης.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το βράδυ της Κυριακής το 14χρονο κορίτσι το έσκασε από τη δομή προκειμένου να συναντηθεί με τον 30χρονο άνδρα και στη συνέχεια να διαμείνουν σε ένα ξενοδοχείο στο Μεταξουργείου μαζί με ακόμη τρεις άνδρες. Εκεί φαίνεται τουλάχιστον ένας από αυτούς να βίασε το κορίτσι. Την επόμενη μέρα επέστρεψε στη δομή φιλοξενίας, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, μίλησε σε μια φίλη της για τα σχέδιά της, στα οποία ήταν να φύγει μαζί με τον 30χρονο, ο οποίος της είχε υποσχεθεί ένα σπίτι στην Ελευσίνα προκειμένου να την εκδίδει.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και της Άμεσης Δράσης, που ενημερώθηκαν από την Κοινωνική Λειτουργό του Ιδρύματος για τα όσα ανέφερε η φίλη του παιδιού, πήγαν στο σημείο όπου είχε κανονιστεί το ραντεβού, στο μετρό της Αγίας Μαρίνας. Συνέλαβαν τρεις άνδρες τον 29χρονο και ακόμη δύο και άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι των αποκαλύψεων. Ένας από αυτούς είπε ότι ο τέταρτος, ο οποίος αναζητείται, συνευρέθηκε με τη μικρή και ο ίδιος το κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο. Ο 29χρονος είναι το πρόσωπο το οποίο φέρεται να την εξέδιδε για 100 ευρώ κάθε φορά μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και με εκφράσεις κλειδιά όπως “πάμε για δουλειά”.

Η 14χρονη επέστρεψε στη δομή φιλοξενίας το πρωί της Δευτέρας 20 Μαρτίου, αφού πέρασε ολόκληρο το βράδυ με τους τρεις άνδρες στο ξενοδοχείο του Μεταξουργείου, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε και πάλι. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν είχαν εκδοθεί αρκετές ανακοινώσεις για να εντοπιστούν τα ίχνη της, καθώς έφευγε συνεχώς από το ίδρυμα και επέστρεφε μετά από μικρά χρονικά διαστήματα.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

ΠΗΓΗ

Check Also

Καιρός: Βροχές, σποραδικές καταιγίδες και σκόνη από την Αφρική

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά και …

Hide picture