Έρχονται… αλλαγές σε διοίκηση και διαιτησία στην Euroleague

 

Οι ομάδες-μέτοχοι της διοργάνωσης αναμένεται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις στην αυριανή (05/06) γενική συνέλευση, με τον εκτελεστικό διευθυντή και τον επικεφαλής διαιτησίας να βρίσκονται… στον αέρα.

Πιο συγκεκριμένα, το μέλλον του Μάρσαλ Γκλίκμαν στην Euroleague δεν είναι καθόλου βέβαιο. Οι περισσότερες από τις ομάδες δεν είναι ευχαριστημένες με όσα έχει καταφέρει, ή μάλλον όσα… δεν έχει καταφέρει, ο Αμερικανός παράγοντας έως τώρα στη διοργάνωση. Δεδομένου του κασέ του αλλά και της εμπειρίας του (πρώην πρόεδρος των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς) κρίνεται ότι θα μπορούσε να έχει βοηθήσει τη λίγκα να… ανέβει επίπεδο. Κάπως έτσι, τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται υπ’ ατμόν.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ρίτσαρντ Στόουκς. Ο επικεφαλής της διαιτησίας είναι αυτός που παίρνει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τα πολλά και κρίσιμα λάθη που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Οι μέτοχοι αναγνωρίζουν ότι το επίπεδο των σφυριγμάτων είναι στην καλύτερη μέτριο, επομένως θα συζητηθεί όχι μόνο το σενάριο απομάκρυνσης του Στόουκς, αλλά και μία γενική ανοικοδόμηση του μοντέλου.

Τέλος, η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του προέδρου, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, συνεχίζει να υφίσταται. Ο Σέρβος αντικατέστησε τον Τζόρντι Μπερτομέου πριν λίγους μήνες και πλέον αναμένεται να αρχίσει να αφήνει το… στίγμα του στη διοργάνωση.//Α.

ΠΗΓΗ

Check Also

Σκόνταψαν στην Ατλάντα οι Σέλτικς | Κόλλησαν στο Σαν Αντόνιο οι Σανς

  Οι 22 από τις 30 ομάδες του “μαγικού κόσμου” πάτησαν παρκέ τα ξημερώματα της …

Hide picture