Χ. Θεοχάρης στο Πρώτο για Ειδικό Δικαστήριο: Έχουν αφήσει μόνο του τον κ. Παππά – Να κληθεί κάποιος από το ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει (audio)

«Βλέπουμε μια πλήρη εξαφάνιση του κ.Τσίπρα και των υπολοίπων στελεχών. Είναι προφανές ότι έχουν αφήσει τον κ. Παππά μόνο» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Το GPS Της Επικαιρότητας» με τον Θάνο Σιαφάκα, σχετικά με το Ειδικό Δικαστήριο περί ευθύνης υπουργών που διενεργείται και δικάζεται ο πρώην υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας για τις τηλεοπτικές άδειες του έτους 2016.

«Όμως οι κατηγορίες δεν είναι μόνο κατά του κυρίου Παππά. Η γραμματέας του κυρίου Καλογρίτσα μίλησε για σακούλες οι οποίες πήγαιναν στο κόμμα και όχι στον κ. Παππά. Συνεπώς, είναι πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα και είναι εκκωφαντική η σιωπή από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Θεοχάρης.

Ερωτηθείς αν πρέπει να κληθεί στο Ειδικό Δικαστήριο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Θεοχάρης απάντησε ότι κάποιος από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρέπει να το κάνει. «Δεν το ξέρω αν απαραίτητα πρέπει να είναι ο κ. Τσίπρας όμως κάποιος πρέπει να απαντήσει», είπε χαρακτηριστικά.

«Α λα κάρτ αγάπη της δικαιοσύνης από το ΣΥΡΙΖΑ» – «Ηθικό μειονέκτημα της Αριστεράς»

«Βλέπουμε από το ΣΥΡΙΖΑ πάντοτε α λα καρτ να αγαπάει τη δικαιοσύνη και τις αποκαλύψεις όταν τον συμφέρουν και να μην τις αγαπάει όταν δεν τον συμφέρουν. Αυτό δεν είναι ηθικό πλεονέκτημα, το οποίο μας έχουν διαφημίσει, αλλά ηθικό μειονέκτημα της Αριστεράς. Υπάρχουν αποκαλύψεις προς συγκεκριμένα πρόσωπα και όταν αυτές οι αποκαλύψεις φαίνεται να υπάρχουν και από τη μεριά του δικού τους κόμματος, τότε υπάρχει μια πλήρη αφωνία» , ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κυβερνόντος κόμματος.

 «Το αίτημα Ράμμου στην Επιτροπή και ό,τι ακολούθησε ήταν αντιπερισπασμός του ΣΥΡΙΖΑ»

Κληθείς να σχολιάσει την άλλη πολύκροτη υπόθεση, που βρίσκεται στο πολιτικό προσκήνιο, αυτή των υποκλοπών, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι σε πολιτικό επίπεδο οι απαντήσεις έχουν δοθεί και οι ευθύνες έχουν αποδοθεί. « Όσον αφορά το αίτημα του κ. Ράμμου προκειμένου να ενημερώσει την Επιτροπή, αυτό το αίτημα έγινε τελευταία στιγμή. Ήταν άλλη η ημερήσια διάταξη και οι αποκαλύψεις σε αυτή την διάταξη ήταν πάρα πολύ σημαντικές. Θεωρώ ότι αυτό ήταν όλο ένας αντιπερισπασμός από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε για την ένταση σημειώθηκε κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, με αφορμή το αίτημα του προέδρου της ΑΔΑΕ Χρήστου Ράμμου με την οποία ζητούσε να καταθέσει στα μέλη της.

ΠΗΓΗ

Check Also

ΣΥΡΙΖΑ: Θέλει πολύ θράσος να μας κατηγορούν για «τραμπισμό» εκείνοι που έχουν ξεπατικώσει τις μεθόδους Τραμπ

«Το παραλήρημα του κ. Οικονόμου αποκαλύπτει τον πανικό του κ. Μητσοτάκη μπροστά στο δημοκρατικό κύμα …

Hide picture