Μεικτές τάσεις επικράτησαν χθες Πέμπτη, στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, όπου οι δείκτες Dow Jones και S&P 500 σκαρφάλωσαν σε ιστορικά υψηλά. Ο δείκτης Nasdaq έκλεισε με αρνητικό πρόσημο, με «βαρίδι» τη μετοχή της Oracle η οποία υποχώρησε σημαντικά μετά τα απογοητευτικά οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η εταιρεία.
Ειδικότερα, ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 646,26 μονάδων (+1,34%), στις 48.704,01 μονάδες.
Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με πτώση 60,30 μονάδων (–0,26%), στις 23.593,85 μονάδες.
Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 14,32 μονάδων (+0,21%), στις 6.901 μονάδες.
ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters-AFP
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
Volos 98,6 FM-Το Βολιώτικο Ραδιόφωνο Το Βολιώτικο Ραδιόφωνο