Τετάρτη επίδοση όλων των εποχών από τον Ξενιδάκη στα 800μ.

 

Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε την κορυφαία εμφάνιση της έως τώρα καριέρας του στην Ολλανδία, λαμβάνοντας πια μία θέση στα… βιβλία της ιστορίας του ελληνικού στίβου.

Ο Χαρίδημος Ξενιδάκης κατάφερε να πετύχει, αυτό που κυνηγούσε από πέρυσι: μια επίδοση κάτω από το 1.49.00 στα 800 μέτρα. Ο αθλητής του Μιχάλη Αναγνώστου κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο μίτινγκ του Άπελντορν με 1.48.94 και έγινε ο τέταρτος Έλληνας όλων των εποχών στον κλειστό στίβο. Ο 24χρονος συνέτριψε το 1.50.48 και πλέον θα κυνηγήσει καλύτερους χρόνους. Ο αθλητής στάθηκε άτυχος την περσινή χρονιά, όταν έπεσε στην ημερίδα του ΣΕΦ και τραυματίστηκε σοβαρά στην κλείδα με αποτέλεσμα να μείνει για μεγάλο διάστημα μακριά από τις προπονήσεις.

Στην ίδια διοργάνωση συνέχισε τους αγώνες της και η Γεωργία Δεσπολλάρη, που ήταν νικήτρια στα 800 μ. με 2.06.27. Η νεαρή κάνει πολύ καλή σεζόν, αφού σταθεροποιήθηκε σε επιδόσεις υψηλού επιπέδου. Την πρώτη θέση στα 1.500 μ. κατέλαβε η Ανθή Κυριακοπούλου με 4.25.21 και στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών ο Γιώργος Ματζαρίδης ήταν ένατος με 3.49.94.//Α.

ΠΗΓΗ

Check Also

MVP της αγωνιστικής ο Ραντούλιτσα

  Το Μαρούσι επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ μετά από 11 …

Hide picture