Τερζής: «Το Παλαιό Φάληρο έχει πολλές δυνατότητες και προδιαγραφές για το μέλλον»

 

Ο προπονητής του Παλαιού Φαλήρου, φιλοξενήθηκε στο Web Radio της ΕΟΚ, αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ομάδας του να μπει στα playoffs, μίλησε για την ενδεχόμενη διασταύρωση με τον Πανιώνιο, αλλά και γενικότερα για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θοδωρής Τερζής:

Για την προσπάθειά τους να μπουν στα play-offs: «Βάσει του υλικού που έχουμε και τις προσπάθειες που κάνουν οι άνθρωποι της ομάδας, το Φάληρο θα πρέπει να βρίσκεται στα play-off, αυτός είναι ο πρώτος στόχος. Όπως κάναμε τώρα τις δύο συνεχόμενες νίκες πρέπει να κάνουμε και την τρίτη νίκη, με την Πεύκη, για να είμαστε εκεί. Βάσει και της ποιότητας των παικτών που έχουμε δικαιωματικά πρέπει να βρισκόμαστε στα play-offs».

Για τα τελευταία 5 ματς της ομάδας: «Εμείς πρώτα απ’ όλα βλέπουμε το ματς με την Πεύκη. Μόλις βρέθηκα στην ομάδα είχαμε ένα παιχνίδι κρίσιμο με τον Πανελευσινιακό εκτός έδρας, όπου αν κερδίζαμε εκεί θα ήμασταν σίγουρα στα play-off και θα είχαμε πιθανότητες και για την 3η θέση. Μετά είχαμε τρεις βδομάδες όπου, μέχρι να παίξουμε με το Αιγάλεω, υπήρχε μια απογοήτευση στην ομάδα, κάτι που δε μάς βγήκε σε καλό, γιατί η εικόνα μας με το Αιγάλεω δεν ήταν καλή. Με αυτήν τη νίκη μάς πέρασε το Αιγάλεω. Μετά συγκεντρωθήκαμε, μαζευτήκαμε, τα παιδιά έκαναν μια πολύ καλή προσπάθεια, βάλαμε όλη την ομάδα πάνω απ’ το «εγώ» και είπαμε ότι έπρεπε να βελτιώσουμε πρώτα απ’ όλα την εικόνα μας. Επειδή έχουμε κάνει μια βελτίωση στον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόμαστε και παίζουμε, θέλουμε να κερδίσουμε το ματς με την Πεύκη, μαζί με μια βελτιωμένη εικόνα και ύστερα να πάμε στο ματς με τον Πανιώνιο στα play-off να προετοιμαστούμε καλά και να παίξουμε. Έχουμε παιδιά που ‘ναι έμπειρα και έχουν παίξει τέτοια παιχνίδια, έχουμε καλούς παίκτες και πρέπει να δείξουμε μια πολύ καλή εικόνα, ώστε να είμαστε αυτό που πρέπει να είμαστε για έναν αγώνα play-off και με μια ομάδα σαν τον Πανιώνιο».

Για την ενδεχόμενη διασταύρωση στα play-off με τον Πανιώνιο: «Ο Πανιώνιος είναι η καλύτερη ομάδα στη Β’ Εθνική, σίγουρα στον όμιλό μας, έφτασε στα play-off του Κυπέλλου Ελλάδος, έπαιξε με την ΑΕΚ. Δε χρειάζεται να πούμε την αξία του Πανιωνίου, είναι πάρα πολύ δυνατή ομάδα και ιστορικά και με τους παίκτες της και με τον προπονητή. Αυτό που θέλουμε και κοιτάμε πολύ συγκεκριμένα είναι να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα, να διατηρήσουμε μια καλή φόρμα που έχουμε αυτή  τη στιγμή, να βελτιώσουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και μετά να δούμε τι θα γίνει όταν έρθει η ώρα να παίξουμε με τον Πανιώνιο».

Για το Παλαιό Φάληρο: «Το Φάληρο και λόγω του καινούργιου γηπέδου είναι μια ομάδα με πολλές δυνατότητες και προδιαγραφές για το μέλλον. Είναι μια ομάδα που εκπροσωπεί όλη την τοπική κοινωνία, είναι ένας ιστορικός σύλλογος. Υπάρχει ένα γκρουπ παραγόντων που είναι κοντά στην ομάδα, υποστηρίζουν την ομάδα με όλους τους τρόπους, υπάρχει ένα καλό κλίμα απ’ τη διοίκηση που την αγαπάει την ομάδα και έχουν βλέψεις και στόχους. Θεωρούμε ότι η ομάδα στο μέλλον μπορεί να βελτιωθεί πολύ περισσότερο, να φτιάξει κι άλλο την κατάσταση και το πρόγραμμά της και να πρωταγωνιστήσει, ίσως και για πρωταθλητισμό στη Β’ Εθνική».//

ΠΗΓΗ

Check Also

Στη Λάρισα το Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών

  Στη Λάρισα θα διεξαχθεί το Final-4 το Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο …

Hide picture