Σύνδεσμος οπαδών Γιουβέντους για Μπονούτσι: «Ποτέ δε θα γίνει ηγέτης»

 

Το κλίμα στην “Μεγάλη Κυρία” είναι τεταμένο λόγω των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων, με τους φιλάθλους της ομάδας να εκδίδουν ανακοίνωση με βολές κατά του Ιταλού αμυντικού.

Μεγάλες αντιδράσεις έχουν προκληθεί στις τάξεις της Γιουβέντους, με το πολλά και συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στο ξεκίνημα της σεζόν να αποτελούν καθημερινότητα.

Μια μεγάλη μερίδα οπαδών της ιταλικής ομάδας τάχθηκε με ανακοίνωσή της κατά του Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος οδήγησε τους συμπαίκτες του στο σημείο που βρίσκονταν οι φίλαθλοι της ομάδας στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μόντσα, γεγονός που δεν το εκτίμησαν ιδιαίτερα οι tifosi.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ήταν μια κίνηση που δεν καταλαβαίνουμε και την χαρακτηρίζουμε γελοία. Έγινε με πρωτοβουλία κάποιου που θεωρεί τον εαυτό του ηγέτη, αλλά ενεργεί σαν θύμα θυσίας. Ο Μπονούτσι ποτέ δεν ήταν και ποτέ δεν θα γίνει ηγέτης. Δεν ήταν ηγέτης στην Τρεβίζο, ούτε στην Πίζα, ούτε στην Μπάρι, ούτε στη Μίλαν και σίγουρα ούτε στη Γιουβέντους.

Σε μία περίοδο πλήρους σύγχυσης εντός και εκτός γηπέδου, υπάρχει πλήρη αναρχία στην ομάδα και όποιος θέλει αυτοαποκαλείται αρχηγός ή ηγέτης, χωρίς να έχει το χάρισμα ή την αποδοχή των φιλάθλων της ομάδας. Ένας καλός στρατιώτης δεν σημαίνει πως μπορεί να γίνει και καλός στρατηγός.

Το να φέρνεις επαγγελματίες ποδοσφαιριστές μπροστά στους οπαδούς σαν αρνιά που πάνε στην σφαγή, ακούγοντας αποδοκιμασίες και προσβολές, είναι απλά παράλογο. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις μια ομάδα αδύναμη. Το ακριβώς αντίθετο από αυτό που χρειάζεται σε αυτό το άθλημα. Κάνεις κακό στην ομάδα. Κάνατε εμάς και εσάς να φαινόμαστε γελοίοι, μπροστά στους αντιπάλους μας».

ΠΗΓΗ

Check Also

Στηρίζει το Σέρβικο δίδυμο της Γιουβέντους ο Κοβάσεβιτς

  Σε δηλώσεις του σε μέσο της Ιταλίας, ο πρώην “ερυθρόλευκος” μίλησε για το κακό …