Συνάντηση με… άρωμα ΝΒΑ – www.ertsports.gr

 

Ολιγόλεπτη επαφή, με αφορμή τη φιλοξενία στο PAOK Sports Arena του Final 4 του Junior NBA Greece, για τη Βόρεια Ελλάδα, είχαν σήμερα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Φώτης Τακιανός και ο πρεσβευτής του ΝΒΑ στην Ελλάδα και υπεύθυνος για όλα τα προγράμματα ανάπτυξης του ΝΒΑ στην Ελλάδα, Ευθύμης Ρεντζιάς. 

Οι δύο άνδρες συνομίλησαν, παρακολουθώντας τις σημερινές αναμετρήσεις για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, βάζοντας στην κουβέντα τους, μεταξύ άλλων, και τις αναμνήσεις τους από την κοινή θητεία τους στον ΠΑΟΚ, πριν από 30 χρόνια, το καλοκαίρι του 1993.

Ο Φώτης Τακιανός αναμένεται να παρακολουθήσει και τον αυριανό τελικό του Final 4 (13:15), καθώς σε αυτόν προκρίθηκε η ομάδα U14 του ΠΑΟΚ (σ.σ. αγωνίζεται στο τουρνουά ως Dallas Mavericks, καθώς όλες οι ομάδες που συμμετέχουν έχουν πάρει όνομα ομάδας του ΝΒΑ), η οποία νίκησε σήμερα, στον έναν από τους δύο ημιτελικούς, τον Μακεδονικό (Utah Jazz).//Λ.

ΠΗΓΗ

Check Also

Πόλο γυναικών: Η κλήρωση του Champions League

  Έντονο το ενδιαφέρον στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση της υδατοσφαίρισης γυναικών, καθώς συμμετέχουν τέσσερις ελληνικές …

Hide picture