Στο μικροσκόπιο οικόπεδο που αγόρασαν στην Πάρο Καϊλή – Τζόρτζι ― Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στο μικροσκόπιο βρίσκεται οικόπεδο περίπου επτά στρεμμάτων που αγόρασαν στην Πάρο η Εύα Καϊλή και ο σύντροφός της Φραντσέσκο Τζόρτζι. Η πώληση του οικοπέδου, έναντι 300.000 ευρώ, έγινε τον περασμένο Μάρτιο, περίοδο κατά την οποία το ζευγάρι ελέγχεται για “ξέπλυμα βρώμικου χρήματος” σε Ελλάδα και Ιταλία.

Qatargate: Η «θυσία» του συντρόφου της Εύας Καϊλή & η απολογία της Πέμπτης

Σε μία από τις πιο όμορφες τοποθεσίες της Πάρου αγόρασαν αγροτεμάχιο εφτά στρεμμάτων για να φτιάξουν βίλα η Εύα Καϊλή και ο σύντοφός της Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η ΕΡΤ, το κτήμα βρίσκεται σε απόσταση 600 μέτρων από τη θάλασσα, σε μία περιοχή με οικίες και καταλύματα υψηλών προδιαγραφών. Το συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο του ζευγαριού έχει δεσμευτεί μετά την εντολή για έρευνα για δωροληψία και ξέπλυμα χρήματος, ενώ η Corriere della Serra έγραψε ότι η αγορά της έκτασης στο Ιστέρνι, έναντι 300.000 ευρώ, μπαίνει στο μικροσκόπιο των Εισαγγελέων μαζί με ένα ακίνητο Τσερβίνια.

«Τη δεδομένη χρονική στιγμή η μίνιμουμ αξία ενός τέτοιου ακινήτου με αυτές τις προδιαγραφές, δηλαδή ακινήτου σε απόσταση 600 μέτρων από τη θάλασσα, είναι 450.000-500.000 ευρώ. Η μίνιμουμ αξία. Το κόστος κατασκευής τώρα συνολικά είναι τουλάχιστον 400.000 ευρώ» ανέφερε ο πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου Ε-Real Estates, Θεμιστοκλής Μπάκας.

Σύμφωνα με τον κύριο Μπάκα η αξία της επένδυσης που έκαναν το Μάρτιο η Ελληνίδα ευρωβουλευτής και ο σύντροφός της θα εκτοξευόταν μετά την κατασκευή του που θα κόστιζε το λιγότερο 400.000 ευρώ.

«Όταν αναφερόμαστε σε ένα ακίνητο 262 τ.μ. με 60 τετραγωνικά μέτρα πισίνα μιλάμε για ένα ακίνητο αξίας 1,5 εκατομμύριο ευρώ».

Το αγροτεμάχιο δεν αγοράστηκε μέσω κάποιας εταιρίας αλλά αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του ζευγαριού, το οποίο σύμφωνα με τον αρχιτέκτονα μηχανικό που ανέλαβε την αναθεώρηση της άδειας θα το χρησιμοποιούσε ως παραθεριστική κατοικία.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Καλαφάτης 

ΠΗΓΗ

Check Also

Π. Τσαπανίδου στο Πρώτο: Θεωρούμε αδιανόητο να συνεργαστεί το θύμα με τον θύτη των υποκλοπών (audio)

«Υπάρχουν δημοσιεύματα, υπάρχουν δηλώσεις, υπάρχει μια προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα κλίμα τοξικότητας από την κυβέρνηση», …

Hide picture