Στο Βαλκανικό Παίδων με δύο αθλητές ο Παμμεσσηνιακός Α.Σ. Καράτε

 

Με δύο αθλητές θα συμμετέχει ο Παμμεσσηνιακός αθλητικός σύλλογος, Πάμε… Καράτε Μπούρας, στο 27ο Βαλκανικό πρωτάθλημα Καράτε στους Παίδες που θα διεξαχθεί από 26 έως 28 Μαϊου στην Πόλη Μπάρ του Μαυροβουνίου.

Ο προπονητής Ιωάννης Μπούρας και οι γονείς των αθλητών θα τους συνοδέψουν στο Μαυροβούνιο μαζί με όλη την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας. Ο Ηλίας Ηλιόπουλος θα συμμετέχει στο Κούμιτε παίδων 13ων ετών στα +55 κιλά και ο Νικήτας Δημόπουλος στο Κούμιτε, στην κατηγορία παίδων 11 ετών στα -50κιλά.

Ο υπεύθυνος της Τεχνικής επιτροπής για το Ολυμπιακό άθλημα του Καράτε στη Νότια Ελλάδα Ευάγγελος Ευθυμίου Μπούρας και ο εκπαιδευτής Ιωάννης Ευθυμίου Μπούρας, που θα βρεθεί στο πλευρό των αθλητών του, δήλωσαν τα ακόλουθα, «είμαστε σίγουροι ότι οι αθλητές μας θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να φέρουν σε πέρας τις δύσκολες μάχες που έχουν να δώσουν και στο τέλος θα σηκώσουν την Ελληνική σημαία ψηλά, κάτι το οποίο ευελπιστούμε και ευχόμαστε να πετύχει και όλη η ελληνική αποστολή. Μετά την περσινή κατάκτηση του Χάλκινου μεταλλίου στο Βαλκανικό του Βελιγραδίου από τον Αναστάσιο Χασανάκο, ευελπιστούμε να χαρούμε αντίστοιχες και μεγαλύτερες επιτυχίες από τον Ηλία και το Νικήτα. Κλείνοντας είμαστε σίγουροι ότι με τη δουλειά που κάνουμε στο σύλλογο θα ακολουθήσουν κι άλλοι αθλητές μας σημαντική αθλητική πορεία».

Ο Αντώνιος Γιουρτούμας, πρόεδρος του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. τόνισε πως, «οι κόποι χρόνων αρχίζουν να φέρνουν καρπούς και να αναδεικνύουν την συγκροτημένη  προσπάθεια και της νέας γενιάς των προπονητών μας. Επίσης θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στους αθλητές του συλλόγου μας Ηλία Ηλιόπουλο και Νικήτα Δημόπουλο, καθώς και σε όλους τους Έλληνες αθλητές και προπονητές. Κλείνοντας θέλω να αναφέρω τις επιχειρήσεις που στηρίζουν την μετάβαση των αθλητών μας στο Μαυροβούνιο και δείχνουν πως με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης βρίσκονται κοντά στο σύλλογο μας και στα μέλη μας».//

ΠΗΓΗ

Check Also

Η Σοφία Σακοράφα στην Καλαμάτα για τα Παπαφλέσσεια

  Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ βρέθηκε σήμερα στην Καλαμάτα, προκειμένου να παρακολουθήσει το διεθνές μίτινγκ …

Hide picture