Σταυρόπουλος: «Οι διαπραγματεύσεις διήρκησαν περίπου δέκα μέρες με τον Μίροτιτς»

 

Tις λεπτομέρειες της συμφωνίας με το πολιτογραφημένο Ισπανό φόργουορντ αποκάλυψε ο γενικός διευθυντής των Μιλανέζων , στην επίσημη παρουσίαση του 32χρονου ψηλού από τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Στο πώς έκλεισε το deal με τον Νίκολα Μίροτιτς αναφέρθηκε ο γενικός διευθυντής της Αρμάνι Μιλάνο, Χρήστος Σταυρόπουλος, κατά την επίσημη παρουσίαση του 32χρονου φόργουορντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Σταυρόπουλος:

 «Δεν ήταν σκληρές οι διαπραγματεύσεις. Υπήρχε σίγουρα άγχος για το κλείσιμο της συμφωνίας, πράγμα φυσιολογικό με έναν τέτοιο παίκτη. Οι διαπραγματεύσεις διήρκησαν περίπου δέκα μέρες».

Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας GM ανέφερε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα για δύο λόγους. Καταρχήν, επειδή ξεκινάμε πλήρεις τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο δεύτερος και σημαντικότερος λόγος είναι γιατί ξεκινάμε τις παρουσιάσεις με έναν σπουδαίο παίκτη, τον Νικόλα. Θέλω να πω ότι τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την αγάπη των κυρίων Αρμάνι και Ντελ Όρκο. Τα εύσημα είναι όλα δικά τους. Είχαμε το σωστό timing για να φέρουμε τον Νικόλα εδώ. Χαίρομαι που τα καταφέραμε και υπογράψαμε αυτόν τον σπουδαίο παίκτη.
Είναι σημαντικό που έχουμε έναν προπονητή σαν τον Έτορε Μεσίνα. Αυτός του μίλησε. Είναι ο ιδανικός άνθρωπος, κάνει τη δουλειά μου πιο εύκολη. Με λίγα λόγια κάνει τους παίκτες να κατανοήσουν τον ρόλο και τις προσδοκίες τους.
Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα τελειώσουν οι διαπραγματεύσεις. Αλλά με το Νικόλα πείσθηκα τελικά ότι μπορούσα να το κάνω. Όλα πήγαν καλά».//ΓΓ

ΠΗΓΗ

Check Also

Κασελάκης: «Πρότυπο για όλους να πετύχουμε τους στόχους μας ο Σπανούλης»

  Ο αρχηγός του Περιστερίου μίλησε στη Media Day της ομάδας των δυτικών προαστίων για …

Hide picture