Ρεπόρτερ ευχαρίστησε τον Μέσι (video)

 

Η Σοφία Μαρτίνες από το “TV Publica” προσέφερε μια από τις καλύτερες στιγμές σε στο Μουντιάλ, καθώς ευχαρίστησε τον Αργεντινό σούπερ σταρ για την ευτυχία που έχει προσφέρει στις ζωές πολλών ανθρώπων εντός και εκτός Αργεντινής.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν φανταστικός για ένα ακόμα παιχνίδι με την Αργεντινή και πλέον απέχει ένα βήμα από την κατάκτηση του Μουντιάλ. Η συμπατριώτισσά του δημοσιογράφος, η Σοφία Μαρτίνες που εργάζεται στο “TV Publica”, αντί για ερώτηση (όπως συνηθίζεται) προτίμησε να κάνει μια μεγάλη εισαγωγή για το τι σημαίνει ότι ο Μέσι για τους Αργεντινούς αλλά και όλους τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου, όπως και το σημάδι που έχει αφήσει στο ποδόσφαιρο.

«Το τελευταίο πράγμα που θέλω να σου πω, και δεν είναι ερώτηση, αλλά ήθελα απλώς να πω ότι έρχεται ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου και σίγουρα, όλοι οι Αργεντινοί θέλουμε να κερδίσουμε την κούπα. Θέλω απλώς να σου πω ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα υπάρχει κάτι που κανείς δεν μπορεί να σου πάρει και είναι το γεγονός ότι είχες απήχηση στους Αργεντινούς, όλους. Μιλώ σοβαρά.

Δεν υπάρχει παιδί που να μην έχει φανέλα της ομάδας σου, ανεξάρτητα από το αν είναι ψεύτικη, αληθινή ή φτιαγμένη. Πραγματικά, άφησες το στίγμα σου στη ζωή όλων. Και αυτό, για μένα, είναι πέρα από το να κερδίσεις οποιοδήποτε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Κανείς δεν μπορεί να σου το πάρει αυτό και αυτή είναι η ευγνωμοσύνη μου, για την ποσότητα της ευτυχίας που φέρνεις σε πολλούς ανθρώπους. Ελπίζω σοβαρά να λάβεις αυτά τα λόγια στην καρδιά σου γιατί πραγματικά πιστεύω ότι αυτό είναι πιο σημαντικό από το να κερδίσεις ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και το έχεις ήδη. Οπότε σε ευχαριστώ, αρχηγέ», ανέφερε η Αργεντινή ρεπόρτερ στον Μέσι προκαλώντας την αμηχανία του.//

 

 

ΠΗΓΗ

Check Also

Ομπράντοβιτς: «Η Μπάγερν δεν τα παρατάει ποτέ»

  Στον τρόπο παιχνιδιού των Βαυαρών στάθηκε στις δηλώσεις του ο Σέρβος τεχνικός της Παρτίζαν …

Hide picture