Ράλλυ Ακρόπολις: Η κακοκαιρία “Daniel” φέρνει αλλαγές

 

Με την ειδική διαδρομή “Ταρζάν” αντικαταστάθηκε η “Παύλιανη” για το φετινό Ράλλυ Ακρόπολις, καθώς στη Φθιώτιδα σημειώθηκε ισχυρή βροχόπτωση.

Τροποποιήθηκε το πρόγραμμα του Ράλλυ Ακρόπολις από τους διοργανωτές την Τρίτη (5/9), λόγω της κακοκαιρίας “Daniel” η οποία ταλαιπωρεί ένα μεγάλο μέρος της Ελλάδας αυτές τις μέρες. Στη Φθιώτιδα, είχε σχεδιαστεί μία σειρά από ειδικές διαδρομές του εθνικού μας αγώνα, αλλά η ευρύτερη περιοχή έχει επηρεαστεί πολύ από τις βροχές από τη Δευτέρα (4/9).

Η ανακοίνωση των διοργανωτών, αναλυτικά:

«Η κακοκαιρία “Daniel” που πλήττει μεγάλο τμήμα της χώρας οδήγησε και στην τροποποίηση του προγράμματος αναγνωρίσεων των ειδικών διαδρομών από τα πληρώματα που συμμετέχουν στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Η ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας, όπου και ένα μεγάλο ποσοστό ειδικών διαδρομών του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, επηρρεάζεται ήδη από τη Δευτέρα από την κακοκαιρία. Η διοργάνωση παρακολουθεί διαρκώς την εξέλιξή της και με γνώμονα την κατά το δυνατόν μικρότερη ταλαιπωρία των πληρώματων τροποποίσε το πρόγραμμα της ημέρας, επιτρέποντας τις αναγνωρίσεις στην ειδική διαδρομή Ταρζάν που ήταν προγραμματισμένες για αύριο Τετάρτη, αντί της Παύλιανης, όπου έχει εκδηλωθεί ισχυρή βροχόπτωση.

Η σημερινή ημέρα αναγνωρίσεων περιλαμβάνει περάσματα και από τις ε.δ. Καρούτες και Ελευθεροχώρι, ενώ το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας θα αποφασιστεί αργότερα, απόψε.

Σε κάθε περίπτωση η οργάνωση του αγώνα παρακολουθεί τις μετεωρολογικές εξελίξεις με ιδιαίτερη προσοχή και βρίσκεται σε ετοιμότητα για να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε συνθήκη».//ΓΑ

ΠΗΓΗ

Check Also

Ο Ντι Μαρία έστειλε την Μπενφίκα στην κορυφή

  Ο θρυλικός Αργεντινός εξτρέμ σκόραρε σε άλλο ένα μεγάλο ματς, όπως συνηθίζει και χάρισε …

Hide picture