Πρώτο βήμα πρόκρισης στη δωδεκάδα του EuroCup για τον Πανιώνιο

Το συγκρότημα της Νέας Σμύρνης, που απέκτησε προβάδισμα για να καταλάβει την πρώτη θέση στο γκρουπ, θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (19/10) στις 12:30 το μεσημέρι την ισπανική Μπαρτσελονέτα με στόχο να «ζευγαρώσει» τις νίκες του.

Σημειώστε πως η ομάδα που θα εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον Α΄ προκριματικό όμιλο θα ενταχθεί στον Γ΄ όμιλο, της φάσης των «12»,  μαζί με την ιταλική Πάντοβα και τη γαλλική Νανσί. Σε περίπτωση που ο νεοσμυρνιώτικος σύλλογος προκριθεί ως καλύτερος δεύτερος, θα παίξει στον Δ΄ όμιλο, μαζί με την ισπανική Καταλούνια και την ιταλική Τριέστε.

Στην επόμενη φάση του Euro Cup Γυναικών προκρίνονται οι ομάδες που θα κατακτήσουν την πρώτη θέση στον όμιλό τους, καθώς και η καλύτερη δεύτερη από τα τρία γκρουπ των προκριματικών. 

Το παιχνίδι με την οικοδέσποινα Μλάντοστ είχε αμφίρροπη εξέλιξη μέχρι το τελευταίο τετράλεπτο, όταν ο Πανιώνιος με όπλο την άμυνά του μετέτρεψε το 8-8 σε 11-8 (109 δευτερόλεπτα πριν το τέλος), παρά το γεγονός πως στερήθηκε τις υπηρεσίες της Μαργαρίτας Πλευρίτου και της Μαργαρίτας Μπιτσάκου που είχαν αποβληθεί με τρεις ποινές.

ΜΛΑΝΤΟΣΤ ΖΑΓΚΡΕΜΠ  ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 9-11

Οκτάλεπτα: 2-3, 2-2, 2-3, 3-3

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Γκανγκλ, Καραγιάννη, Αποστολίδου, Ρακιντζή 1, Μαργ. Πλευρίτου 3, Ξανθοπούλου 1, Παπαναστασίου 1, Χριστοδούλου- Αουτ 3, Μπιτσάκου 1, Λαμπροπούλου 1, Ρένερ, Κάτσιου, Μοροχλιάδου

ΠΗΓΗ

Check Also

Ρέι: «Έρχονται πολλά καλά πράγματα για τη Μύκονο»

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κέντρικ Ρέι στην επίσημη ιστοσελίδα της Μυκόνου: Πέρα από τη βαθμολογική …

Hide picture