Πρόστιμο στους αδερφούς Αγγελόπουλους από τον Αθλητικό Δικαστή

Το ποσό των 6.000 ευρώ καλούνται να καταβάλουν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, ως ποινή από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της ΚΑΕ Ολυμπιακός της 17ης Ιουνίου 2018. Η τιμωρία τους αφορά δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές δηλώσεις σε βάρος των διαιτητών και της ΕΟΚ.

«Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γ. Βασιλακόπουλο, για τον σκανδαλώδη ορισμό των Αναστόπουλου, Κορομηλά, Μάνου. Όλοι μαζί πέτυχαν την αποστολή τους. Η προκλητική παρανομία της ΕΟΚ, η οποία αγνοεί τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις εκπέμπει μπόχα και δυσωδία και προκαλεί αηδία,» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων».

Συγκεκριμένα, πέρα από την ποινή της αυστηρής έγγραφης επίπληξης, από 2.000 ευρώ πρόστιμο επέβαλε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ στην ΚΑΕ, στον Παναγιώτη και στον Γιώργο Αγγελόπουλο. Επιπλέον, οι διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός καλούνται να ανακαλέσουν ρητώς και εγγράφως ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Οργάνου τις δυσφημιστικές δηλώσεις, εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών.

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος που είχε προβεί σε δύο δηλώσεις σε συνδρομητικό κανάλι, μία μετά τον 1ο τελικό και μία μετά τον 5ο, απαλλάχτηκε για τη μία, ενώ τιμωρήθηκε με την ποινή της έγγραφης επίπληξης για την άλλη. Με ποινή έγγραφης επίπληξης με δημοσίευση στον Τύπο τιμωρήθηκε και η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη συγκεκριμένη δήλωση του γενικού διευθυντή της.

Αναλυτικά, οι σχετικές απόφαση του Μ.Δ.Ο. του ΕΣΑΚΕ:

«71/3-10-2018
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Επιβάλλονται σε βάρος της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ οι ποινές της αυστηρής έγγραφης επίπληξης και του χρηματικού προστίμου 2.000,00 ευρώ και β) σε βάρος εκάστου των κ.κ. Π. και Γ. Αγγελόπουλο οι ποινές της αυστηρής έγγραφης επίπληξης, του χρηματικού προστίμου 2.000,00 ευρώ και της έγγραφης ενώπιον του Μ.Δ.Ο. ρητής ανάκλησης των δυσφημιστικών δηλώσεων εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών από την επίδοση της παρούσας ως προς άπαντες τους εγκαλούμενους για δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές δηλώσεις σε βάρος των διαιτητών και της Ε.Ο.Κ.

70/3-10-2018
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
1. Απαλλάσσεται ο κ. Χρήστος Σταυρόπουλος, Γενικός Διευθυντής της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ από την κατηγορία για δυσφήμιση του αθλήματος της καλαθόσφαιρας με δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές κρίσεις σε βάρος της ΕΟΚ και των διαιτητών.
2. Απαλλάσσεται την ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για την ίδια κατηγορία.

69/3-10-2018
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
1. Επιβάλλεται στον κ. Χρήστο Σταυρόπουλο, Γενικό Διευθυντή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για δυσφήμηση του αθλήματος της καλαθόσφαιρας με δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές δηλώσεις την ποινή της έγγραφης επίπληξης και
2. Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ την ποινή της έγγραφης επίπληξης με δημοσίευση στον τύπο για δυσφήμηση του αθλήματος της καλαθόσφαιρας με δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές δηλώσεις από τον Γενικό Διευθυντή αυτής κ. Χρήστο Σταυρόπουλο την ποινή της έγγραφης επίπληξης με δημοσίευση στον Τύπο».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΗΓΗ

Check Also

Γκασόλ: «Αυτή η πεντάδα των Ευρωπαίων θα κέρδιζε τους Αμερικανούς»

  Ο παλαίμαχος Ισπανός σέντερ, δημιούργησε μία πεντάδα με παίκτες από την Ευρώπη, με την …

Hide picture