Προτεραιότητα της Φιορεντίνα η ανανέωση του Άμραμπατ

 

Η “βιόλα” έχει αρκετές… ανοιχτές υποθέσεις ενόψει του νέου έτους, με τους διοικούντες της ιταλικής ομάδας να έχουν τοποθετήσει ψηλά στη λίστα την ανανέωση του συμβολαίου του Μαροκινού χαφ, με αυξημένες απολαβές.

Το όνομα του Σοφιάν Άμραμπατ είναι ένα από τα πλέον “καυτά” στην ποδοσφαιρική αγορά, αφού οι εκπληκτικές εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο έχουν προσελκύσει πολλούς ενδιαφερόμενους από την “ελίτ” και η Φιορεντίνα θα κάνει τα… πάντα για να τον κρατήσει στο “Αρτέμιο Φράνκι” ή έστω να διεκδικήσει μεγαλύτερη αποζημίωση.

Το συμβόλαιο του Μαροκινού άσου λήγει το 2024, έχοντας οψιόν ανανέωσης μέχρι το 2025, ωστόσο οι άνθρωποι της “βιόλα” θέλουν να του δώσουν ένα… μεγάλο κίνητρο για να παραμείνει στην ομάδα, καθώς τα 1.8 εκατομμύρια που λαμβάνει ετησίως δεν… αντικατοπτρίζουν πλέον τη χρηματιστηριακή του αξία.

Πέραν της περίπτωσης του Άμραμπατ, η Φιορεντίνα έχει στα άμεσα σχέδια της να ανανέωσει, επίσης, τον αρχηγό Μπιράγκι, οι προηγούμενες διαπραγματεύσεις με τον οποίον “ναυάγησαν”, αλλά και τον Μποναβεντούρα. Ο Λορέντσο Βενούτι, το συμβόλαιο του οποίου λήγει τον Ιούνιο, δε θα επεκταθεί, ενώ το μέλλον του Σαπονάρα στη Φλωρεντία θα εξετασθεί μετά το Φεβρουάριο.//

ΠΗΓΗ

Check Also

Γκασόλ: «Αυτή η πεντάδα των Ευρωπαίων θα κέρδιζε τους Αμερικανούς»

  Ο παλαίμαχος Ισπανός σέντερ, δημιούργησε μία πεντάδα με παίκτες από την Ευρώπη, με την …

Hide picture