Προσφυγή κατά της ΑΕΚ κατέθεσε ο Χριστοδουλόπουλος

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος κατέθεσε προσφυγή κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ και θα συνεχιστεί η κόντρα για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, καθώς εκκρεμεί η εκδίκαση της έφεσης που έκαναν οι «κιτρινόμαυροι», μετά τη δικαίωση του διεθνή άσου σε πρώτο βαθμό (υπόθεση που εκδικάζεται στις 9 Οκτωβρίου). Ο Χριστοδουλόπουλος κινήθηκε κατά της πρώην ομάδας του και μάλιστα η συγκεκριμένη υπόθεση έχει οριστεί να εκδικαστεί τη Δευτέρα, έξι μέρες πριν το ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ για τη Super League.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θεωρεί πως η ΑΕΚ του χρωστάει, γι΄αυτό προσέφυγε στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Η εκδίκαση της προσεχούς Δευτέρας θα αφορά ποσά που ο 32χρονος μέσος διεκδικεί ως δεδουλευμένα. Ή μάλλον, ως παρανόμως παρακρατηθέντα αφού όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ ΑΕΚ, το πλέον χαρακτηριστικό, είναι ένα πρόστιμο που του είχε επιβληθεί. Και μάλιστα η συγκεκριμένη ποινή του είχε επιβληθεί τον περασμένο Μάιο για τις δηλώσεις περί απειλών:

«Τις τελευταίες ώρες δέχομαι αρκετές πιέσεις για να ανανεώσω με την ΑΕΚ. Αλλά με απειλές ούτε χτίζεται εμπιστοσύνη, ούτε υπογράφονται συμβόλαια. Λυπάμαι πολύ, αλλά με αυτές τις συνθήκες σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να συνεχίσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ», είχε πει τότε, ρίχνοντας την πρώτη «βολή» στη διένεξή του με την ομάδα με την οποία λίγες ημέρες νωρίτερα πανηγύριζε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η προσφυγή έχει κατατεθεί εδώ και δύο εβδομάδες, αλλά σήμερα προσδιορίστηκε και ανακοινώθηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ. Στην ΑΕΚ θεωρούν ότι εντάσσεται στο πλαίσιο της δικαστικής διαμάχης και ότι θα κριθεί και από την τύχη της συνολικής υπόθεσης στο διαιτητικό δικαστήριο. Αλλωστε εκκρεμεί προσφυγή και της ΠΑΕ εναντίον του ποδοσφαιριστή κι έτσι όλες οι διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη έχουν αλληλεπίδραση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΗΓΗ

Check Also

Στο ΣΕΦ για προπόνηση μετά την αναβολή

  Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην αντιμετώπισε το Λαύριο, για την 15η αγωνιστική της Basket …

Hide picture