Πολύπλευρη συνεργασία ΕΟΚ με την Ομοσπονδία Ρουμανίας

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εξέδωσε ανακοίνωση για τη στενή συνεργασία της με την αντίστοιχη “αρχή” του ρουμανικού μπάσκετ, θέτοντας πλάνο κοινής πορείας.

Τους τρόπους να ανοίξει τους… ορίζοντές της αναπτύσσει η ΕΟΚ, η οποία ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε συνεργασία με την Ομοσπονδία της Ρουμανίας. Μάλιστα, η Πρόεδρος της ρουμανικής Ομοσπονδίας, Κάρμεν Τοκάλα, επισκέφτηκε τα γραφεία της ομοσπονδίας στο ΟΑΚΑ για να συνομιλήσει με τον κ.Βαγγέλη Λιόλιο. //

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Τις στενές σχέσεις συνεργασίας της με τις ευρωπαϊκές ομοσπονδίες μπάσκετ συνεχίζει να διευρύνει η ΕΟΚ και σήμερα ήταν η σειρά της Ομοσπονδίας της Ρουμανίας να επισκεφτεί τα γραφεία της Ελληνικής και να τεθεί από κοινού επί τάπητος ένα εκτενές πλάνο κοινής πορείας.

Η πρόεδρος της ομοσπονδίας της Ρουμανίας και μέλος του κεντρικού γραφείου της FIBA, Carmen Tocala και ο τεχνικός διευθυντής, Alin Saftel έγιναν δεκτοί από πολυμελή αντιπροσωπεία της ΕΟΚ που εκπροσωπούσε μεγάλο μέρος των δράσεων που αναπτύσσονται.

Ο πρόεδρος Ευάγγελος Λιόλιος, ο γενικός διευθυντής Ντίνος Σβερκούνος, ο υπεύθυνος Εθνικών ομάδων Δήμος Ντικούδης, η εκ των επικεφαλής του μπάσκετ γυναικών, Αννυ Κωνσταντινίδου, ο υπεύθυνος του Αναπτυξιακού Κώστας Τσαρτσαρής, ο προπονητής της Εθνικής Εφήβων, Βαγγέλης Ζιάγκος και ο υπεύθυνος του 3X3, Χάρης Σπηλιάκος συζήτησαν για αυτούς τους τομείς, αλλά και πολλούς ακόμα για τους οποίους θα υπάρχει διαρκής επαφή των δύο ομοσπονδιών».

ΠΗΓΗ

Check Also

Ο Άγιαξ ψάχνει… έμπειρο προπονητή

  Ο “Αίαντας” δεν θα παρατείνει την παραμονή του τεχνικού Τζον Χέιτινγκα μετά από μια …

Hide picture