Πολύπλευρη συνεργασία ΕΟΚ με την Ομοσπονδία Ρουμανίας

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εξέδωσε ανακοίνωση για τη στενή συνεργασία της με την αντίστοιχη “αρχή” του ρουμανικού μπάσκετ, θέτοντας πλάνο κοινής πορείας.

Τους τρόπους να ανοίξει τους… ορίζοντές της αναπτύσσει η ΕΟΚ, η οποία ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε συνεργασία με την Ομοσπονδία της Ρουμανίας. Μάλιστα, η Πρόεδρος της ρουμανικής Ομοσπονδίας, Κάρμεν Τοκάλα, επισκέφτηκε τα γραφεία της ομοσπονδίας στο ΟΑΚΑ για να συνομιλήσει με τον κ.Βαγγέλη Λιόλιο. //

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Τις στενές σχέσεις συνεργασίας της με τις ευρωπαϊκές ομοσπονδίες μπάσκετ συνεχίζει να διευρύνει η ΕΟΚ και σήμερα ήταν η σειρά της Ομοσπονδίας της Ρουμανίας να επισκεφτεί τα γραφεία της Ελληνικής και να τεθεί από κοινού επί τάπητος ένα εκτενές πλάνο κοινής πορείας.

Η πρόεδρος της ομοσπονδίας της Ρουμανίας και μέλος του κεντρικού γραφείου της FIBA, Carmen Tocala και ο τεχνικός διευθυντής, Alin Saftel έγιναν δεκτοί από πολυμελή αντιπροσωπεία της ΕΟΚ που εκπροσωπούσε μεγάλο μέρος των δράσεων που αναπτύσσονται.

Ο πρόεδρος Ευάγγελος Λιόλιος, ο γενικός διευθυντής Ντίνος Σβερκούνος, ο υπεύθυνος Εθνικών ομάδων Δήμος Ντικούδης, η εκ των επικεφαλής του μπάσκετ γυναικών, Αννυ Κωνσταντινίδου, ο υπεύθυνος του Αναπτυξιακού Κώστας Τσαρτσαρής, ο προπονητής της Εθνικής Εφήβων, Βαγγέλης Ζιάγκος και ο υπεύθυνος του 3X3, Χάρης Σπηλιάκος συζήτησαν για αυτούς τους τομείς, αλλά και πολλούς ακόμα για τους οποίους θα υπάρχει διαρκής επαφή των δύο ομοσπονδιών».

ΠΗΓΗ

Check Also

Οι “ταύροι” έριξαν τα “ελάφια” στο καναβάτσο…

  Με τρίποντο… μαχαιριά, ο Άλεξ Καρούζο έστειλε το ματς στην παράταση και εκεί οι …

Hide picture