Παραιτήθηκε ο προπονητής των Φιλιππινών

 

Με την αυλαία του Mundobasket να πέφτει για τους Φιλιππινέζους, ο Τσοτ Ρέγιες απομακρύνθηκε οικειοθελώς από τη θέση του, αφού όπως ισχυρίστηκε δέχτηκε σκληρή κριτική.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των Φιλιππίνων υπέβαλε την παραίτησή του μετά τη νίκη επί της Κίνας, για τις θέσεις 17-32, με την εθνική τους ομάδα να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

Ωστόσο, η νίκη δεν στάθηκε καλός οιωνός, αφού όπως εξηγεί ο ίδιος ο Ρέγιες, δέχθηκε σκληρή αντιμετώπιση από τους συμπατριώτες τους, τόσο εκείνος, όσο και η οικογένειά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και γι’ αυτό πιστεύω πως ήρθε η ώρα να κάνω στην άκρη. Μισώ τη λέξη “παραίτηση”, γιατί δεν είμαι άνθρωπος που τα παρατά. Ήταν όμως σκληρή η αντιμετώπιση από το κοινό. Όχι για μένα, δεν με πειράζει, αλλά για την οικογένεια και τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Ποτέ μου δεν θα γυρίσω την πλάτη στο να εκπροσωπήσω τη χώρα μου, αλλά φτάνεις σε ένα σημείο που πρέπει να σκεφτείς την υγεία και την οικογένειά σου».//ΓΚ.

ΠΗΓΗ

Check Also

Πόλο γυναικών: Η κλήρωση του Champions League

  Έντονο το ενδιαφέρον στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση της υδατοσφαίρισης γυναικών, καθώς συμμετέχουν τέσσερις ελληνικές …

Hide picture