ΠΑΕ ΑΕΚ: «Η πραγματική εγκληματική οργάνωση έδειξε για μια ακόμη φορά πως δεν έχει κανέναν απολύτως ηθικό φραγμό»

 

Η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την επίθεση στη σύντροφο παράγοντα της ΚΕΔ, καλώντας την Πολιτεία, τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές και τη Δικαιοσύνη να εντοπίσουν άμεσα τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς και να προστατέψουν την έννομη τάξη και το ποδόσφαιρο από την δράση της διαχρονικής εγκληματικής οργάνωσης.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της καλεί την Πολιτεία τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές και τη Δικαιοσύνη να εντοπίσουν τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς για τη βάρβαρη επίθεση που δέχθηκε η σύντροφος του Σταύρου Μάνταλου, αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η πραγματική εγκληματική οργάνωση που λυμαίνεται τον χώρο του ποδοσφαίρου, με σκοπό το χάος και την κυριαρχία της μέσα σε αυτό, έδειξε για μια ακόμη φορά πως δεν έχει κανέναν απολύτως ηθικό φραγμό.

Έφτασαν στο σημείο να χτυπήσουν γυναίκα, σύντροφο παράγοντα της ΚΕΔ, δηλώνοντας της ξεκάθαρα πως απευθύνονται μέσα από αυτή την χυδαία και βάρβαρη επίθεση, στον ίδιο. Καλούμε την Πολιτεία, τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές και φυσικά τη Δικαιοσύνη να εντοπίσουν άμεσα τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς και να προστατέψουν την έννομη τάξη και το ποδόσφαιρο από την δράση της διαχρονικής εγκληματικής οργάνωσης.

Ταυτόχρονα θέτουμε το ερώτημα που σίγουρα απασχολεί την κοινή γνώμη στο σύνολο της, σχετικά με το τι ακριβώς γίνεται με την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στον αγώνα βόλεϊ, ενάμιση περίπου μήνα μετά».//Λ.

ΠΗΓΗ

Check Also

Λαμία για Καρλίτος: «Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία μας» (video)

  Την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Καρλίτος ανακοίνωσε η ομάδα της Φθιώτιδας, αποχαιρετώντας …

Hide picture