Ο Μπολ έκανε επέμβαση στο γόνατο από την οποία δεν έχει επιστρέψει κανείς στη δράση

 

Ο 25χρονος Αμερικανός αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους άτυχους στο NBA. Ο γκαρντ των Σικάγο Μπουλς έχει τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο και είναι ελάχιστες οι πιθανότητές του να επιστρέψει.

Ο Λόνζο Μπολ στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος στην καριέρα του. Ο 25χρονος Αμερικανός έχει τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο και παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης από τον Ιανουάριο του 2022. Μάλιστα, ο ίδιος προχώρησε σε τρίτη επέμβαση στο γόνατο και πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο την περίπτωσή του, για το ενδεχόμενο της επιστροφής.

Το συγκεκριμένο χειρουργείο που έκανε, είναι πολύ σπάνιο για τους αθλητές και μάλιστα κανένας παίκτης στην ιστορία του NBA, δεν μπόρεσε να επιστρέψει στη δράση μετά από τέτοιου είδους επέμβαση.

Ο ίδιος πάντως, τόνισε πως η μεταμόσχευση ήταν η μόνη λύση που είχε, προκειμένου να παίξει ξανά μπάσκετ. Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Η κύρια επιθυμία μου είναι να επιστρέψω στο γήπεδο και να φτάσω σε ένα σημείο ώστε να μπορώ να ξαναπαίξω με τους συμπαίκτες μου. Αυτή ήταν μια απογοητευτική διαδικασία, αλλά είμαι βέβαιος ότι αυτά τα επόμενα βήματα είναι καλύτερη πορεία για μένα. Η υποστήριξη της οικογένειάς μου, των φίλων, των θαυμαστών και του ιατρικού μου προσωπικού καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάρρωσής μου είναι αυτό που με κάνει να προχωρώ. Ανυπομονώ να επιστρέψω σε αυτό που μου αρέσει περισσότερο – το μπάσκετ».//

ΠΗΓΗ

Check Also

Τα δεδομένα για το πότε θα γίνει η 14η αγωνιστική

  Η 14η αγωνιστική της Super League αναβλήθηκε μετά από την αποχή διαιτητών και τον …

Hide picture