Ο Ερυθρός Αστέρας διέψευσε τα περί συμφωνίας Ρεάλ – Καμπάτσο

 

Η σερβική ομάδα, με ανακοίνωσή της, θέλησε να διαψεύσει κατηγορηματικά όλα όσα γράφονται για τον Αργεντινό γκαρντ, τονίζοντας πως δαποτελεί παίκτης των Σέρβων και δεν έχει συμφωνήσει με τους Μαδριλένους.

Ένα δημοσίευμα της “relevo.com”, ανέφερε πως ο Φακούντο Καμπάτσο έχει συμφωνήσει με τη Ρεάλ για την επιστροφή του στη Μαδρίτη, ωστόσο ο Ερυθρός Αστέρας φρόντισε να αντιδράσει άμεσα και έκανε ξεκάθαρη τη θέση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα:

«Μετά τις νέες φήμες και την παραπληροφόρηση που μεταδόθηκε ως ‘αποκλειστική’ πληροφορία ενός ‘καλά ενημερωμένου’ ισπανικού μέσου την Κυριακή 23 Απριλίου του 2023, ενημερώνουμε ότι ο Φακούντο Καμπάσο είναι παίκτης της ομάδας μας και δεν υπήρξε καμία διαπραγμάτευση το Μάρτιο στη Βαρκελώνη.

Με την ευκαιρία αυτή, υπενθυμίζουμε στο κοινό ότι η κατάσταση του παίκτη μας δεν έχει αλλάξει σε σχέση με τη δήλωσή του που δόθηκε στα σερβικά ΜΜΕ πριν από μόλις 10 ημέρες: ‘Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για την κατάστασή μου, δεν είναι ακόμα η ώρα για αυτό. Ας εστιάσουμε στο παρόν, θέλω να παίξω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ και να απολαύσω. Συνήθως δεν σκέφτομαι το μέλλον, αλλά μόνο για το παρόν’, είχε πει ο Καμπάσο.

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει καμία πρόθεση να συνεχίσει να αντιδράει και να αρνείται τις δεκάδες φήμες και τις λανθασμένες πληροφορίες σχετικά με αυτή την υπόθεση. Η πρώτη ομάδα έχει εστιάσει απόλυτα στις υποχρεώσεις της στους τελικούς της Αδριατικής και της Σερβικής Λίγκας, με τον Φακούντο Καμπάσο στην ομάδα».//Τ.

ΠΗΓΗ

Check Also

Κράτησε τον Ντόβμπικ η Ντνίπρο-1

  Η ουκρανική ομάδα, που αποτελεί υποψήφια αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Champions League, επέκτεινε τη …

Hide picture