Ομοσπονδία Τουρκίας: «Θα αναθεωρήσουμε την σχέση μας με το Eurocup»

 

Εμφανώς δυσαρεστημένη με την διοργάνωση του Eurocup εμφανίστηκε η τουρκική ομοσπονδία μπάσκετ, μετά το ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο προπονητής της Τουρκ Τέλεκομ, Ερντέμ Τζαν, ανήμερα του τελικού της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η τουρκική ομοσπονδία:

«Συμμετέχοντας στον τελικό του EuroCup, η εκπρόσωπός μας, Τουρκ Τέλεκομ, ηττήθηκε από την Γκραν Κανάρια και κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Η τουρκική ομοσπονδία μπάσκετ θλίβεται βαθύτατα με το περιβόητο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του προπονητή Ερντέμ Τζαν, καθώς η Τουρκ Τέλεκομ πήγαινε για προπόνηση πριν από το παιχνίδι.

Παρά τα σοκαριστικά και χωρίς προηγούμενο γεγονότα και παρά τις διακρίσεις που έγιναν στο παιχνίδι, η ομάδα μας, η Τουρκ Τέλεκομ, έκανε περήφανη ολόκληρη την Τουρκία, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Τα αποτρόπαια περιστατικά που βίωσε η ομάδα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το κρίσιμο παιχνίδι, το οποίο θα έκρινε τον πρωταθλητή, κάνουν την τουρκική ομοσπονδία μπάσκετ να αναθεωρήσει τη σχέση της με τον οργανισμό του EuroCup.

Για μία ακόμα φορά στέλνουμε τις ευχές μας στην Τουρκ Τέλεκομ για όσα έγιναν εκτός παρκέ, τα οποία απέχουν κατά πολύ από τα αθλητικά ιδεώδη. Ανακοινώνουμε παράλληλα στο κοινό, ότι θα παρακολουθήσουμε το περιστατικό».//Κ.

ΠΗΓΗ

Check Also

Κράτησε τον Ντόβμπικ η Ντνίπρο-1

  Η ουκρανική ομάδα, που αποτελεί υποψήφια αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Champions League, επέκτεινε τη …

Hide picture