Ντουκουρέ: «Η κατάσταση στην ομάδα δεν είναι ευχάριστη, οι οπαδοί μας αξίζουν περισσότερα»

 

Ο 30χρονος μέσος του Άρη, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Nova εν όψει του παιχνιδιού με την ΑΕΚ, εξέφρασε μεταξύ άλλων τον προβληματισμό του για το πως έχει διαμορφωθεί το κλίμα στους Θεσσαλονικείς, ενώ τόνισε πως οι φίλαθλοι της ομάδας αξίζουν περισσότερα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σεϊκ Ντουκουρέ:

Για την κατάσταση στην ομάδα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ: «Η κατάσταση στην ομάδα μας δεν είναι ευχάριστη, μετά την τελευταία ήττα. Η αλήθεια είναι ότι στα τελευταία παιχνίδια δεν είμαστε η ομάδα, που γνωρίζουν όλοι. Πρέπει εμείς οι ίδιοι να το αλλάξουμε αυτό. Ο σύλλογος αυτός, γενικώς, αξίζει περισσότερα, όπως και οι οπαδοί μας. Κι εμείς οι ίδιοι, όμως, αξίζουμε περισσότερα πράγματα. Η σκέψη μας είναι στο παιχνίδι που ακολουθεί, με την ΑΕΚ. Θα πάμε στην Αθήνα να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για τα λάθη που γίνονται στα παιχνίδι της ομάδας και το ποια είναι η γνώμη του: «Είμαστε όλοι προβληματισμένοι από αυτά τα λάθη που κάναμε στα τελευταία παιχνίδια και ειδικότερα σε αυτό με τον Παναθηναϊκό. Ίσως είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Κάπου ίσως να χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας ως ομάδα. Το βέβαιο είναι ότι δεν παίζουμε στο επίπεδο που μπορούμε να παίξουμε. Δεν αποδίδουμε αυτό που μπορούμε να αποδώσουμε, σύμφωνα με την ποιότητα που έχουμε. Αδικούμε τους εαυτούς μας! Πρέπει, λοιπόν, να γυρίσουμε το τσιπάκι στο μυαλό μας και να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση. Έχω την πεποίθηση ότι θα γίνει αυτό σύντομα και θα μας βοηθήσει να ελευθερωθούμε και να αποδώσουμε καλύτερα. Πιστεύω ότι αυτό μπορεί να γίνει στο ερχόμενο παιχνίδι κιόλας, με την ΑΕΚ».

Για το εάν έχουν συζητήσει οι παίκτες μεταξύ τους τα προβλήματα: «Ασφαλώς και τα έχουμε συζητήσει. Κανείς από εμάς δεν είναι ευχαριστημένος με την κατάσταση αυτή. Πρώτα από όλα για τους εαυτούς μας, αλλά και για την ομάδα και τον κόσμο μας. Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτή την κατάσταση πρέπει να την αλλάξουμε. Σημασία, όμως, δεν έχει τι είπαμε, αλλά τι θα κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Συμφωνήσαμε ότι πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο την ποιότητα που έχουμε και να παίξουμε στο επίπεδο που μπορούμε, ως ομάδα. Αυτό πρέπει να κάνουμε».

Για το τι πιστεύει ότι θα πρέπει να κάνει ο Άρη στο ματς με την ΑΕΚ: «Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και προσεκτικοί στην άμυνά μας και να αποφύγουμε τα λάθη, που κάναμε στα τελευταία παιχνίδια. Από εκεί και πέρα, πρέπει να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία, που θα παρουσιαστεί στην επίθεση. Ειδικά σε ό,τι αφορά στην άμυνά μας, πάντως, η ΑΕΚ έχει επικίνδυνους επιθετικούς και πρέπει να προσέξουμε, να τους αντιμετωπίσουμε σωστά. Γενικότερα, έχουμε τη θέληση να πάμε στην έδρα του αντιπάλου μας και να διεκδικήσουμε τη νίκη».//

ΠΗΓΗ

Check Also

Τα χρηματικά έπαθλα και τα βραβεία του In-Season Tournament

  Το τρόπαιο στο Final-4 του Κυπέλλου του ΝΒΑ, που θα διεξαχθεί στο Λας Βέγκας, …

Hide picture