Νίκος Παπαγγελής: «Το Wheels Of Will αντιπροσωπεύει την όρεξη για τη ζωή» (video)

 

Ο έμπειρος ποδηλάτης μίλησε στην ΕΡΤ και την Έλενα Μπουζαλά για τον μονοήμερο αγώνα του από την Αθήνα μέχρι την Πάτρα με σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου “Φλόγα”, μη έχοντας ξεχάσει πόσο τον βοήθησε να ξεπεράσει τον καρκίνο όταν ήταν μικρός.

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά ο Νίκος Παπαγγελής θα τρέξει με το ποδήλατό του τον δρόμο “Wheels of Will” με φετινό προορισμό την Πάτρα.

Στις 13 Μαΐου θα διανύσει 265χλμ από την Ακρόπολη μέχρι την Πάτρα με σκοπό την συγκέντρωση χρηματικού ποσού για την “Φλόγα”, τον σύλλογο που βοηθάει παιδιά αλλά και τις οικογένειες του που μάχονται με τον καρκίνο, που μάχονται για την ζωή.

Πέρυσι ο Νίκος Παπαγγελής, που έχει ήδη προκριθεί για δεύτερη φορά σε Παραολυμπιακούς Αγώνες και προετοιμάζεται σκληρά για το Παρίσι, είχε τρέξει από τον Λευκό Πύργο μέχρι τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

 

Ο Νίκος προπονείται καθημερινά κάνοντας περισσότερο από 600 χιλιόμετρα εβδομαδιαίως. Όταν δεν είναι πάνω στο ποδήλατο, αυτό που του αρέσει να κάνει είναι να είναι με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Το μήνυμα που θέλει να περάσει με τον αγώνα “Wheels of Will” είναι ότι όλα μπορούν να νικηθούν, αρκεί να το θέλεις, να έχεις όρεξη για τη ζωή και όνειρα που θέλεις να πραγματοποιήσεις.//

ΠΗΓΗ

Check Also

Νυφαντόπουλος: «Θα κυνηγήσω τους Ολυμπιακούς Αγώνες μέχρι τέλους» (video)

  Ο 33χρονος σπρίντερ αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, ωστόσο δεν …

Hide picture