Μπράμπετς: O Νταρίντα ήρθε και “σήκωσε” την ομάδα

 

Ο Τσέχος, παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του και αναφέρθηκε στη ζωή του στη Θεσσαλονίκη, τον Άρη αλλά και τη συνύπαρξή του με τον συμπατριώτη του.

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς, παραχώρησε συνέντευξη σε Τσέχικο τηλεοπτικό δίκτυο και αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Άρη, τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη αλλά και στη συνύπερξή του με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Μου αρέσει στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη. Είμαι πολύ χαρούμενος εκεί. Οι θεατές είναι θορυβώδεις, όλη η πόλη ζει από αυτό. Έχουμε έναν μεγάλο αντίπαλο, τον ΠΑΟΚ, και η πόλη είναι χωρισμένη σε αυτές τις δύο ομάδες. Όλοι το ζουν πολύ έντονα. Το απολαμβάνουμε εκεί, εγώ προσωπικά και όλη η οικογένειά μου. Με το ποδόσφαιρο είναι πιο ευχάριστο όταν περνάς τον χειμώνα σε διαφορετικό κλίμα».

Για τον Βλάντιμιρ Νταρίντα: «Είναι η πρώτη φορά για μένα έτσι και μέχρι στιγμής είναι πολύ ευχάριστο. Δεν ξέρω τι θα γίνει αν μαλώσουμε… Σίγουρα το απολαμβάνουμε. Μπορούμε επίσης να συζητήσουμε στα τσέχικα, κάτι που μερικές φορές είναι καλό. Να μιλάμε για συμπαίκτες μας μπροστά τους στα Τσέχικα. Ο Βλάντι ήρθε και μας βοήθησε. Σήκωσε την ομάδα. Τρέχει πολύ, κάτι που μπορείς να δεις πολύ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και τώρα βάζει και γκολ».//

 

ΠΗΓΗ

Check Also

Αρνητικός για… μετακόμιση ο Σατοράνσκι

  Ο Τσέχος γκαρντ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πιθανή μετακόμιση της Μπαρτσελόνα από το …

Hide picture