Μπέμπης: «Οι καταστάσεις που ζούμε στον Ηλυσιακό θυμίζουν πολύ απ’ το παρελθόν»

 

Ο φόργουορντ του Ηλυσιακού, Βαγγέλης Μπέμπης, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στους “κίτρινους”, την απόφαση του να επιστρέψει στην ομάδα που ανδρώθηκε, αλλά και την στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο EOK Web Radio:

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Ηλυσιακό: «Γενικά είναι πολύ καλές οι συνθήκες. Όταν όλη η κατάσταση είναι όμορφη, νομίζω και το αγωνιστικό μετά είναι πιο εύκολο. Είναι πολύ όμορφες οι συνθήκες, είναι όλα ιδανικά για έναν αθλητή να μπορεί να παίξει και γενικά ζούμε πολύ ωραίες στιγμές, θυμίζουν πολύ το παρελθόν».

Για τα Ιλίσια που ξανά ζουν μπασκετικά: «Γενικά ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο κύριος Νίκος Ρουμελιώτης που αγαπάει πολύ την ομάδα, ήταν πάντα κοντά στην ομάδα. Έβαλε τις βάσεις για να υπάρχουν τα θεμέλια να κοιτάμε ψηλά, έχουν έρθει παιδιά όπως εγώ και ο Αντώνης (σ.σ. Φώτσης) που ήμασταν απ’ τις ακαδημίες. Υπάρχει μια συλλογική προσπάθεια, είναι ο κόουτς που κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Μπορούμε να κοιτάμε πολύ ψηλά και να ελπίζουμε για το καλύτερο. Ο Ηλυσιακός έχει κόσμο και ιστορία, είναι μεγάλη ομάδα και πιστεύω μπορεί να ανακάμψει και να φτάσει εκεί που ανήκει και πρέπει να βρίσκεται».

Για την απόφασή του να πάει στον Ηλυσιακό: «Εγώ έχω συναισθηματικό “δέσιμο” με την ομάδα. Πολλές φορές οι παίκτες δεν το ακολουθούν, εγώ αποφάσισα να δώσω τον δικό μου χαρακτήρα στη πορεία μου και την καριέρα μου. Αυτό με έκανε χαρούμενο, αυτό ήταν μια πρόκληση, να γυρίσω στην ομάδα που ξεκίνησα, που βρισκόταν στο παρελθόν στην Α1. Να καταφέρω μαζί με την ομάδα και όποιους προσπαθούν για τον ίδιο στόχο με εμένα να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει και δεν θα σταματήσω μέχρι να τα καταφέρουμε και να βρεθεί ο Ηλυσιακός πάλι εκεί που ανήκει. Ήταν μια πρόκληση που με εξίταρε για να τεστάρω τον εαυτό μου και να δω μέχρι πού μπορώ να φτάσω».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Είχαμε να το δούμε αυτό από τις εποχές του 2011-12 που έφυγα από την ομάδα εγώ, να έχει 1000 άτομα στο γήπεδο. Είδαμε πολλά μικρά παιδάκια, είδαμε events, γενικά υπήρχε μια τρομερή ατμόσφαιρα. Θύμιζε τις παλιές ένδοξες χρυσές εποχές του Ηλυσιακού, που η ομάδα ήταν στην Α1 και ήταν γεμάτο το γήπεδο. Ο κόσμος έχει “αγκαλιάσει” πολύ την προσπάθεια που κάνουμε και τον ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Ο μόνος στόχος που έχουμε και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να “πολεμάμε” και να τους δικαιώνομε κάθε φορά που έρχονται στο γήπεδο για εμάς».

Για το αν θα συνεχίσει να υπηρετεί το όραμα που τον ενέπνευσε: «Φυσικά, εγώ δεν αποχωρώ από τα Ιλίσια, θα είμαι στα Ιλίσια. Είμαι “στρατιώτης” του Ηλυσιακού και θα είμαι στον Ηλυσιακό όσο χρειαστεί μέχρι να πάει η ομάδα εκεί που πρέπει».

ΠΗΓΗ

Check Also

Elite League (23η αγωνιστική): Ντέρμπι κορυφής στα Μέγαρα

  Η ΝΕΜ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στο πολύ μεγάλο παιχνίδι της 23ης στροφής, στο δεύτερο …

Hide picture