Μαρτίνεθ: «Είμαστε ικανοποιημένοι αλλά θέλουμε βελτίωση»

 

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, μίλησε αμέσως μετά τη νίκη με 3:1 επί της Ρέιντζερς στο δυνατό φιλικό στη Σκωτία και αναφέρθηκε στην πίεση, αλλά και τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του.

Ικανοποιημένος με την εικόνα του Ολυμπιακού έμεινε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται βελτίωση. Παράλληλα, σε ερώτηση για τον βαθμό ετοιμότητας δήλωσε πως πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αλλά απόψε η ομάδα του ανέβασε την αυτοπεποίθησή της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού: «Από τη μία είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι σε μεγάλο βαθμό από την προσπάθεια όλων και την απόδοση της ομάδας απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Είχαμε πολύ καλές στιγμές, αλλά υπάρχουν πολλά που πρέπει να διορθώσουμε και λεπτομέρειες που πρέπει να κοιτάξουμε πριν τα επίσημα ματς. Επίσης όμως είμαστε πολύ λυπημένοι από τα νέα που έρχονται από την Ελλάδα, εξ αιτίας των πυρκαγιών και των θυμάτων που υπάρχουν. Οι σκέψεις μας είναι στην Ελλάδα, σαν ομάδα στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων».

Για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του: «Δεν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για βαθμό ετοιμότητας, δεν υπάρχει αυτό στο ποδόσφαιρο. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι όσο πιο έτοιμος μπορείς για τον επόμενο αγώνα, για την επόμενη προπόνηση. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, σήμερα ανεβάσαμε την αυτοπεποίθησή μας».

Για το αν υπάρχει πίεση για τα αποτελέσματα: «Είμαστε εδώ γιατί έχουμε απαιτήσεις κι εμείς, θέλουμε να νιώθουμε το πάθος του κόσμου για την ομάδα, μοιραζόμαστε αυτή την ενέργεια, έχουμε πάθος για τους δύσκολους στόχους που έχουμε θέσει και θέλουμε να φτιάξουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα για να τους πετύχουμε. Είναι προφανές ότι η ομάδα χρειάζεται βελτίωση, προφανές και το ότι θα έρθουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές. Πρέπει να έχουμε συναισθηματικό έλεγχο και για τα θετικά και για τα αρνητικά. Προχωράμε μέρα με τη μέρα, είμαστε ευχαριστημένοι με τη δουλειά που κάνουμε και την προσπάθεια που κάνουν όλοι».//Μ

ΠΗΓΗ

Check Also

Κασελάκης: «Πρότυπο για όλους να πετύχουμε τους στόχους μας ο Σπανούλης»

  Ο αρχηγός του Περιστερίου μίλησε στη Media Day της ομάδας των δυτικών προαστίων για …

Hide picture