Λιοτόπουλος: «Στόχος μου η Αμερική»

 

Ο γκαρντ της ΔΕΚΑ και MVP του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων, φιλοξενήθηκε στο Web Radio της EOK και κλήθηκε να μιλήσει για το φετινό επίπεδο στη διοργάνωση, όπως το βίωσε, αλλά και στους στόχους του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λευτέρης Λιοτόπουλος:

Για την ήττα στον ημιτελικό απ’ τον Παναθηναϊκό: «Χάσαμε στον ημιτελικό απ’ τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό. Σ’ όλο το ματς πηγαίναμε καλά, ήμασταν στον πόντο. Στην 4η περίοδο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, χάσαμε στις λεπτομέρειες, έβαλαν κάποια εύκολα καλάθια και δεν τα καταφέραμε».

Για το φετινό επίπεδο του Πανελληνίου Εφήβων: «Ήταν ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, με πολύ καλές ομάδες, ακόμη και αυτές τις επαρχίας. Συγκριτικά με πέρυσι, εγώ και ως μεγαλύτερος κατά ένα χρόνο το είδα εξίσου το ίδιο, παρ’ όλα αυτά πιο εύκολο, γιατί είμαι πιο ανεπτυγμένος σωματικά και νοητικά. Γενικά ήταν ένα πολύ ωραίο τουρνουά, είχε και πολύ κόσμο. Αυτό ήταν πολύ καλό και για το ίδιο το ελληνικό μπάσκετ».

Για την ανταπόκριση του κόσμου στη ΔΕΚΑ τη φετινή σεζόν: «Στο εφηβικό υποστηρικτές μας είναι οι γονείς. Στο ανδρικό που είμαστε στη Β’ Εθνική, κάθε βδομάδα που παίζουμε έρχεται πολύς κόσμος να μας υποστηρίξει και η έδρα γίνεται πιο δυνατή. Γι’ αυτό και έχουμε πολύ καλές νίκες μες στην έδρα μας».

Για το αν είναι όντως στόχος του να πάει στην Αμερική σε κολλέγιο: «Πράγματι είναι ένας στόχος που έχω βάλει. Θέλω να σπουδάσω παράλληλα και να το κάνω σε υψηλό επίπεδο και σ’ αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η Αμερική, καθώς μπορεί να συνδυάζει και το μπασκετικό και το μαθησιακό κομμάτι ταυτόχρονα και σε ψηλό επίπεδο».//Τ.

ΠΗΓΗ

Check Also

Άλμα… παραμονής για τον Μακεδονικό

  Η ομάδα του Θεοδοσιάδη, επικράτησε 1:0 του Διαγόρα, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της …

Hide picture