Κλιμάκιο της ΝΔ στη Βοιωτία – Επαφές με τοπικούς φορείς

Το νομό Βοιωτίας επισκέφτηκε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από το Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, τον βουλευτή του νομού Ανδρέα Κουτσούμπα και τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Βοιωτίας Νίκο Λύγγο.

Το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στην Λιβαδειά, όπου επισκέφθηκε το νοσοκομείο της πόλης, συνομιλώντας με το Διοικητή Νοσοκομείου Λιβαδειάς-Θηβών Θάνο Τσαντήλα για την ενίσχυση του νοσοκομείου και συνολικά της ΥΠΕ κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τις ανάγκες του νοσοκομείου σε ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και την πρόοδο που έχει σημειωθεί στον τομέα της Υγείας. Όπως ανέφερε ο κ. Τσαντήλας, στο νοσοκομείο λειτουργούν 31 κλίνες covid, 13 από τις οποίες λειτουργούν ως Mονάδες Aυξημένης Φροντίδας, ενώ υπάρχει ειδικός χώρος αρνητικής πίεσης στον οποίο εξετάζονται από τα περιστατικά ύποπτα για τον κορονοϊό.

Κατόπιν, ο Γραμματέας και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκαν με την χωρική Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά και τον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ιωάννη Περγαντά. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα θέματα των μεγάλων έργων υποδομής του νομού Βοιωτίας, την ενίσχυση των αγροτών και της παραγωγής, την τουριστική αναβάθμιση του νομού και τη στήριξη των ευάλωτων πολιτών της Περιφέρειας Στερεά Ελλάδας.

Στη συνέχεια, τα στελέχη του κόμματος επισκέφτηκαν το δημαρχείο της πόλης και συνάντησαν το Δήμαρχο Λεβαδέων Ιωάννη Ταγκαλέγκα, συνομιλώντας μαζί του για την ενίσχυση του ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης ως προς την κάλυψη των αναγκών και την πραγματοποίηση των αιτημάτων των πολιτών σε τοπικό επίπεδο.

Κλείνοντας την επίσκεψή τους στην Λιβαδειά, ο Γραμματέας της ΠΕ ΝΔ, ο Γραμματέας Οργανωτικού και ο βουλευτής του νομού πραγματοποίησαν μία ανοιχτή συζήτηση με τη συμμετοχή στελεχών της ΔΗΜΤΟ Λιβαδειάς, της ΔΗΜΤΟ Διστόμου, εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και επιστημονικών συλλόγων. Παρόντες ήταν η Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Λιβαδειάς Ιωάννα Κουτσούμπα, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βασίλειος Δαλαμάγκας, ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Γεώργιος Βασιληάς και ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λιβαδειάς Δημήτριος Καραμάνης.

Στη συνέχεια, τα στελέχη του κόμματος βρέθηκαν στη Θήβα επισκεπτόμενοι το ΓΝ Θήβας συζητώντας με τον Αναπληρωτή Διοικητή ΓΝ Λιβαδειάς-Θήβας Κωνσταντίνο Χροναίο για τις ανάγκες του νοσοκομείου στα θέματα υποδομών και στελέχωσης. Τονίστηκε ιδιαίτερα ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας αυξήθηκαν οι κλίνες του νοσοκομείου, ενώ παράλληλα, το ΓΝ λειτουργούσε και ως εμβολιαστικό κέντρο.

Στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Θήβας τα μέλη του κόμματος, περιηγήθηκαν από την υπεύθυνη του μουσείου Αλεξάνδρα Χαραμή στο χώρο της έκθεσης, η οποία μάλιστα υποστηρίζει την παρακολούθηση των εκθεμάτων από άτομα με αναπηρία, αλλά και από άτομα με προβλήματα όρασης.

Επόμενος σταθμός της επίσκεψης ήταν το Δημαρχείο της Θήβας, όπου τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Αναστασίου συνομιλώντας μαζί τους για τα ζητήματα και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής, αλλά και τα μεγάλα έργα υποδομής που έχουν προταθεί προς την κεντρική διοίκηση του κράτους προκειμένου να συμβάλουν στην ανάπτυξη της πόλης.

Ολοκληρώνοντας την παρουσία τους στην πόλη της Θήβας, τα στελέχη του κόμματος βρέθηκαν στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας όπου συνάντησαν στελέχη του κόμματος, της ΔΗΜΤΟ Θήβας, της ΔΗΜΤΟ Τανάγρας, της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας και εκπροσώπους επιστημονικών συλλόγων και παραγωγικών φορέων της περιοχής. Παρόντες στη συνάντηση ήταν η Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων ΝΔ Βικεντία Συροπούλου-Μπασιάκου, οι πολιτευτές Λευτέρης Κτιστάκης, Λουκία Θεόδωρου, Ευαγγελία Τζουβελέκη, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Βοιωτίας Κώστας Πάτρας, ο πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας Γιώργος Μανόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Θήβας Παναγιώτης Ζαφείρης, η Δημοτική Σύμβουλος Ορχομενού Έλενα Γεωργίου, ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θήβας, Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου και Αναπληρωτής Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΟΠΠΥ Σεραφείμ Ζήκας, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θηβών Σωτηρία Μανάρα-Μαυράκη, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας Φιλιώ Πρωτόπαπα, ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αλέκος Στάικος και ο Αντιπρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Θηβών Δημήτριος Συκαράς.

Η επίσκεψη στο νομό Βοιωτίας ολοκληρώθηκε με την συνάντηση του Γραμματέα Παύλου Μαρινάκη, του Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιου Κονταδάκη με το Δήμαρχο Τανάγρας Βασίλειο Περγάλια, με τον οποίο συζήτησαν για το ζήτημα του Πάρκου των Οινοφύτων και την εξέλιξη της βιομηχανικής περιοχής του νομού.

ΠΗΓΗ

Check Also

Ν. Δένδιας: Η αναθεωρητική συμπεριφορά της Τουρκίας αποσταθεροποιεί ευρύτερες περιοχές

Η αναθεωρητική συμπεριφορά της Τουρκίας αποσταθεροποιεί ευρύτερες περιοχές, στο Αιγαίο, στα Βαλκάνια, στη Μέση Ανατολή, …