Ιμπαγάσα: «Θα προετοιμαστούμε τώρα για τον επόμενο δύσκολο αγώνα»

 

Ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής του Ολυμπιακού U23 από την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του με 3-0 τη Μεγάλη Τετάρτη στο Ρέντη κόντρα στην Επισκοπή.

O Oλυμπιακός Β‘ επικράτησε 3:0 της επισκοπής, με τον Αριέλ Ιμπαγάσα, να δηλώνει ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα αλλά και την εικόνα της ομάδας του.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποιήσαμε πολλές ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ, αλλά αστοχούσαμε στην τελική προσπάθεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε αρκετά καλά αλλά κάναμε και λάθη με τη μπάλα, χρειαζόταν να έχουμε ταχύτερη κυκλοφορία της μπάλας και να έχουμε πάρει καλύτερες αποφάσεις στο τελευταίο μέρος για να ολοκληρώσουμε τις φάσεις.

Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος γιατί χρειαζόμασταν τη νίκη. Είναι τρεις σημαντικοί βαθμοί και θα συνεχίσουμε τη δουλειά. Θα προετοιμαστούμε τώρα για τον επόμενο δύσκολο αγώνα. Τα παιδιά έκαναν καλό παιχνίδι και τώρα κοιτάζουμε μπροστά».//

ΠΗΓΗ

Check Also

Πρόσθετη παρέμβαση του Παναθηναϊκού στο CAS για Χουάνκαρ

  Οι “πράσινοι” κατέθεσαν πρόσφατη παρέμβαση στο CAS για να μπορούν να παρευρεθούν στην εκδίκαση …

Hide picture