Η Σαχτάρ θα διαθέσει μέρος του ποσού της μεταγραφής του Μούντρικ στον Ουκρανικό λαό

 

Ο πρόεδρος της ομάδας του Ντονέτσκ τόνισε πως περίπου 25 εκατομμύρια δολάρια από την μετακίνηση του αριστερού μπακ στην Τσέλσι, θα πάνε στην ενίσχυση των στρατιωτών της χώρας.

Ο ουκρανικός σύλλογος Σαχτάρ Ντόνετσκ θα διαθέσει 25 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει τους στρατιώτες και τις οικογένειές τους, δήλωσε σήμερα (16/1) ο πρόεδρος Ρινάτ Αχμέτοφ, μια ημέρα αφότου ολοκλήρωσε τη μεταγραφή-ρεκόρ (για το σύλλογο και το ουκρανικό ποδόσφαιρο) του εξτρέμ Μιχαίλο Μούντρικ στην Τσέλσι.

Ο Αχμέτοφ πρόσθεσε ότι η Σαχτάρ θα παίξει ένα φιλικό με την Τσέλσι στο «Donbass Arena» στο «ουκρανικό Ντόνετσκ».

Μετά τη μεταγραφή του Μούντρικ στην Τσέλσι, η Σαχτάρ είπε ότι «θα λάβει 70 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη και άλλα 30 εκατομμύρια ευρώ προβλέπονται ως πληρωμή μπόνους».

Ο Αχμέτοφ τόνισε ότι τα χρήματα θα διατεθούν ως μέρος ενός έργου με τίτλο «Η Καρδιά του Αζόβσταλ», με στόχο «να βοηθήσει τους υπερασπιστές της Μαριούπολης και τις οικογένειες των πεσόντων στρατιωτών».

«Διαθέτω 25 εκατομμύρια δολάρια σήμερα για να βοηθήσω τους στρατιώτες μας, τους υπερασπιστές και τις οικογένειές τους», είπε ο Αχμέτοφ στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη διαφορετικών αναγκών, από την παροχή ιατρικής και προσθετικής θεραπείας και ψυχολογικής υποστήριξης μέχρι την ικανοποίηση συγκεκριμένων αιτημάτων. Για να διασφαλιστεί η διαφάνεια, το έργο θα επιβλέπει μια επαγγελματική ανεξάρτητη ομάδα που θα είναι σε επαφή με τους υπερασπιστές της Αζοβστάλ, τις οικογένειές τους, τους παρόχους φροντίδας και τους εθελοντές», πρόσθεσε.//

 

 

ΠΗΓΗ

Check Also

Στο ΣΕΦ για προπόνηση μετά την αναβολή

  Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην αντιμετώπισε το Λαύριο, για την 15η αγωνιστική της Basket …

Hide picture