Η ΕΟΚ ανέβαλλε 4 αγώνες του Κυπέλλου

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης γνωστοποίησε την αναβολή τεσσάρων παιχνιδιών για την πρώτη αγωνιστική της πρώτης φάσης του Κυπέλλου λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έχουν προκαλέσει μεγάλες καταστροφές στη Θεσσαλία.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην Θεσσαλία έχουν προκαλέσει πολύ μεγάλες καταστροφές και αυτό οδήγησε την ΕΟΚ να αναβάλλει τέσσερις αγώνες της 1ης αγωνιστικής της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας στους οποίους θα συμμετείχαν ομάδες της περιοχής.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της ΕΟΚ:

«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έχουν επικρατήσει στην περιοχή της Θεσσαλίας και λόγω των δυσχερειών που έχουν προκύψει οι αγώνες για την 1η αγωνιστική της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών αναβάλλονται.

Τρίκαλα Basket – ΓΣ Σοφάδων

ΜΓΣ Πανσερραϊκός – ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας

ΓΣ Νίκη Βόλου – ΧΑΝΘ

AE Λάρισας – ΜΠΑΣ Αγ. Βαρβάρας

Με πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων προς το Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. και μόνο για τις συγκεκριμένες ομάδες, όποια επιθυμεί την μη συμμετοχή της στους εν λόγω αγώνες δεν θα υφίσταται τις κυρώσεις που προβλέπονται από την οικεία προκήρυξη.

Επίσης, εξαιτίας της 24ωρης Πανελλαδικής απεργίας που ανακοίνωσε η ΠΝΟ και μετά από συμφωνία των ομάδων:

Ο αγώνας ΑΠΑΣ Νάξου Τα Φανάρια-ΕΦΑΟ Ζωγράφου για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, αντί τις 13/9/2023 θα διεξαχθεί στις 14/9/2023 και ώρα 15.00 στο ΚΓ Νάξου «Δ. Περιστεράκης».
Ο αγώνας ΑΕ Ν. Κηφισιάς-ΑΣΑ Αναγέννηση για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, αντί της 13.9/2023, θα διεξαχθεί 16/9/2023 και ώρα 17.00 στο ΚΓ « Δ. Βικέλας».//Γ.

ΠΗΓΗ

Check Also

Κασελάκης: «Πρότυπο για όλους να πετύχουμε τους στόχους μας ο Σπανούλης»

  Ο αρχηγός του Περιστερίου μίλησε στη Media Day της ομάδας των δυτικών προαστίων για …

Hide picture