Ζαραβίνας: «Αξίζαμε 100% την πρόκριση»

 

Την άποψη ότι η εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών άξιζε «100%» να προκριθεί στην τελική φάση του EURO 2024 εξέφρασε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Ζαραβίνας.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ μετά την οριστικοποίηση της παρουσίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στη διοργάνωση που θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο στα γήπεδα της Γερμανίας, ο Ζαραβίνας υπογράμμισε ότι η πρόκριση «είναι το απόσταγμα μιας συνολικής προσπάθειας του ελληνικού χάντμπολ, ομάδων, προπονητών, αθλητών, ομοσπονδίας και κυρίως του κόσμου που αγκάλιασε αυτή την Εθνική ομάδα».

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Εθνικής τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που μετά από πάρα πολλά χρόνια η Ελλάδα θα βρεθεί σε ένα μεγάλο τουρνουά. Λόγω της μεγάλης προσπάθειάς μας και κυρίως της σταθερότητάς μας τα δύο τελευταία χρόνια δικαιούμασταν να ελπίζουμε σε μια πρόκριση και εν τέλει το αξίζαμε 100%. Είναι το απόσταγμα μιας συνολικής προσπάθειας του ελληνικού χάντμπολ, ομάδων, προπονητών, αθλητών, ομοσπονδίας και κυρίως του κόσμου που αγκάλιασε αυτή την Εθνική ομάδα. Περάσαμε πολλές πίκρες, μικρές χαρές, αλλά θα πρέπει πάντα να επιμένουμε με συνολική προσπάθεια όλων των παραπάνω για να βρισκόμαστε πάντα εκεί. Είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο και πολύ εύκολο, αν δεν συμβούν όλα τα παραπάνω, να φύγεις από κει».//Α.

ΠΗΓΗ

Check Also

Έγραψε Ιστορία ο Κώστας Χαμαλίδης!

  Εξαιρετική ήταν η παρουσία του Έλληνα αθλητή στο Γκραν Πρι της Ρώμης, καθώς έγινε …

Hide picture