Είκοσι εννέα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από τη 17Ν

Είκοσι εννέα χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από την τρομοκρατική οργάνωση 17Ν. Ήταν 26 Σεπτεμβρίου 1989, όταν ο Παύλος Μπακογιάννης μπαίνοντας στο γραφείο του στην οδό Ομήρου, στις 7:58, έπεσε στο έδαφος από τις σφαίρες των εκτελεστών της τρομοκρατικής οργάνωσης. Μία ώρα μετά άφησε την τελευταία του πνοή στον Ευαγγελισμό.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε στο διαδίκτυο μία φωτογραφία του πολιτικού από την Ευρυτανία και έγραψε: «Το μήνυμα του Παύλου για διαρκή εκσυγχρονισμό και εμβάθυνση της Δημοκρατίας παραμένει ζωντανό. Είναι ζωντανή η πίστη του στην Ευρώπη, οι ριζοσπαστικές απόψεις του για τη σύνδεση των κομμάτων με τους πολίτες και οι μάχες του για να ξεφύγουμε από τον διχασμό»

Φωτογραφία του Παύλου Μπακογιάννη ανέβασε στο διαδίκτυο και η Ντόρα Μπακογιάννη με την εξής λεζάντα: «29 χρόνια μετά, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ! Οι αγώνες σου απέναντι στον διχασμό και το μίσος και σήμερα επίκαιροι. ΝΜ».

Ο γιος του, Κώστας Μπακογιάννης, δημοσίευσε φωτογραφία με τον πατέρα του, τον παππού του και την αδερφή του και έγραψε: «Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε».

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Έκτακτη συνεδρίαση Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για Ουκρανία, μεταναστευτικό – Τι βρίσκεται στην ατζέντα του Κ. Μητσοτάκη

H στήριξη στην Ουκρανία και στην ευρωπαϊκή της προοπτική ενόψει της επετείου ενός έτους από …

Hide picture