Γκλίκμαν: «Νιώθω άσχημα για τον Καμπάτσο»

 

Ο CEO της Euroleague, μίλησε για το θέμα του Αργεντινού γκαρντ, τονίζοντας πως το παν για την διοργάνωση ήταν να διατηρήσει την ακεραιότητα του συστήματος. 

Ο Μάρσαλ Γκλίκμαν, CEO της Euroleague, μίλησε στο BasketNews και έδωσε τη δική του εξήγηση για το θέμα Καμπάτσο, τονίζοντας πως δεν αφορά προσωπικό θέμα με τον παίκτη αλλά τη γενικότερη ακεραιότητα του συστήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όπως ξέρετε, ο Ερυθρός Αστέρας δεν πλήρωνε τους παίκτες στην ώρα του. Έχουμε μια ανεξάρτητη επιτροπή που έκανε έρευνες και κατέληξε ότι είχαν πάρει πολλούς παίκτες που δεν θα μπορούσαν αλλιώς να αποκτήσουν, κάτι που προκάλεσε στην ουσία άνισο ανταγωνισμό. Έγω είχα τη δυνατότητα να κάνω το θέμα να εξαφανιστεί για να παίξει ο Καμπάτσο, όμως το ζήτημα δεν είναι αυτό. Το βασικό είναι να διατηρήσουμε την ακεραιότητα του συστήματος, θα ήταν ανήθικο εκ μέρους μου να παρέμβω».

«Νιώθω πολύ άσχημα για τον Καμπάτσο, πραγματικά. Όλοι θα θέλαμε να τον δούμε να παίζει, όμως δεν είναι αυτό το θέμα. Έχω μιλήσει απευθείας μαζί του, όμως δεν μπορώ να παρέμβω σε κάτι απλώς επειδή θέλω ένας συγκεκριμένος παίκτης να παίξει. Δουλειά μας είναι να φροντίζουμε τα συμφέροντα όλων των παικτών συλλογικά. Αν ο Καμπάτσο έχει κάποιο παράπονο, θα πρέπει να το απευθύνει στους ατζέντηδές του, που ήξεραν τι γινόταν».//

ΠΗΓΗ

Check Also

Γκασόλ: «Αυτή η πεντάδα των Ευρωπαίων θα κέρδιζε τους Αμερικανούς»

  Ο παλαίμαχος Ισπανός σέντερ, δημιούργησε μία πεντάδα με παίκτες από την Ευρώπη, με την …

Hide picture