Γιάννης Κυριαζής: «Δεν μου αρκεί η πρόκριση μέσα από τα Ranking, θέλω να πετύχω τα όρια»

 

Από τώρα ψηλά είναι οι στόχοι για τον 27χρονο αθλητή με φόντο τη νέα αγωνιστική χρονιά, με τον Έλληνα ακοντιστή να ελπίζει να αγωνιστεί τόσο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης, όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Γιάννης Κυριαζής πρόκειται να αναχωρήσει για την Κύπρο το ερχόμενο διάστημα, με στόχο την προετοιμασία του για τους δύο δύσκολους στόχους που έχει θέσει. Για τους στόχους αυτούς λοιπόν, καθώς και για την κατάσταση της υγείας του, πραγματοποίησε ορισμένες ενδιαφέρουσες δηλώσεις: «Οι στόχοι μου είναι πάντα υψηλοί. Δε θέλω απλώς να βρεθώ στις διοργανώσεις, αλλά να διεκδικήσω τη συμμετοχή στους τελικούς. Η περασμένη ήταν μια περίεργη χρονιά. Είχα άγχος ειδικά στους πρώτους αγώνες».

«Το 2023 πειραματιστήκαμε λίγο με τους αγώνες, λόγω της ενόχλησης που είχα στους προσαγωγούς. Τώρα είμαι υγιής και δεν έχω το άγχος του τραυματισμού. Σε κάθε περίπτωση δε μου αρκεί να πετύχω την πρόκριση μέσα από το Ranking, αλλά θέλω να πετύχω τα όρια»

«Στις 10/12 θα αναχωρήσουμε για Κύπρο, όπου θα μείνουμε μέχρι τα Χριστούγεννα. Αναμένεται να κάνουμε μία ακόμη προετοιμασία τον Μάρτιο. Θέλω τον Φεβρουάριο να είμαι σε καλή κατάσταση. Σκέφτομαι μήπως αγωνιστώ στο μίτινγκ της Μελβούρνης, που ανήκει στο “Continental Tour Gold”», υπογράμμισε ο 27χρονος Έλληνας ακοντιστής.//ΠΜ

ΠΗΓΗ

Check Also

Εκτός προπόνησης Ζίβκοβιτς και Σαμάτα

  Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ ξεκίνησε με τον …

Hide picture