ΑΣ Άρης: «Πού οδεύουμε ως ανθρώπινο είδος;»

 

Ο Ερασιτέχνης Άρης με ανακοίνωση του τοποθετήθηκε για το τραγικό συμβάν του θανάτου του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά. Οι Θεσσαλονικείς αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι «αν δεν υπήρχε το βίντεο αυτή η δολοφονία θα περνούσε ως… ατύχημα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ένα αθλητικό σωματείο και δη ο ΑΡΗΣ δεν έχει μόνο αθλητική υπόσταση, αλλά και κοινωνική. Έτσι, δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια και τα αφτιά μας σε όσα συμβαίνουν γύρω μας, εκτός γηπέδων.

Ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε τον τραγικό θάνατο του 36χρονου βιοπαλαιστή, ο οποίος στην προσπάθειά του να ανέβει στο πλοίο, σπρώχθηκε στη θάλασσα από μέλη του Blue Horizon της Attica Group με αποτέλεσμα να πνιγεί. Δεν το χωρά ο νους, όπως δε χωρά και το γεγονός ότι αν δεν υπήρχαν βίντεο, αυτή η δολοφονία θα περνούσε ως ατύχημα.

Πού οδεύουμε ως ανθρώπινο είδος; Στο σημείο που τείνει να γίνει χειρότερος ο χαρακτηρισμός «άνθρωπος» από τον χαρακτηρισμό «ζώο» που χρησιμοποιούμε μειωτικά; Μας έχουν αλλάξει τόσο η οικονομική κρίση, ο Covid και ό,τι βάλει ο νους, ή αυτά ήταν που έβγαλαν στην επιφάνεια αυτό που πραγματικά είμαστε;

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ δηλώνει τη θλίψη και τον αποτροπιασμό του για την τραγωδία που συνέβη και καλεί τους φίλους του συλλόγου να μην ξαναχρησιμοποιήσουν για τις ανάγκες τους την εν λόγω εταιρεία. Περιμένουμε, δε, την παραδειγματική τιμωρία όλων των ενόχων».//ΣΠ

ΠΗΓΗ

Check Also

Κασελάκης: «Πρότυπο για όλους να πετύχουμε τους στόχους μας ο Σπανούλης»

  Ο αρχηγός του Περιστερίου μίλησε στη Media Day της ομάδας των δυτικών προαστίων για …

Hide picture